Banner 980x90

Skrīveros plāno uzstādīt "Sūnu ciema zēnu" tēlus no koka

Jelgava, 15.maijs, LETA. Skrīveru novada pašvaldība, piedaloties Valsts Kultūrkapitāla fonda un Zemgales Plānošanas reģiona organizētajā projektu konkursā, plāno no koka izgatavot un pie Sūnu takas uzstādīt Andreja Upīša darba "Sūnu ciema zēni" tēlus, aģentūra LETA uzzināja pašvaldībā.

Sadarbībā ar Rīgas Mākslas un mediju tehnikuma audzēkņiem un pasniedzējiem par godu Upītim Sūnu takā tiks izvietoti Sūnu ciema tēli, kas būs atveidoti kokā. Pašvaldība tādējādi plāno bagātināt Skrīveru kultūrvidi un veidot skaistu, interesantu vidi kā vietējiem iedzīvotājiem, tā arī Skrīveru viesiem. Vēl viens projekta mērķis ir popularizēt un sniegt iespēju iepazīties ar vienu no senākajiem amatniecības veidiem - kokapstrādi.

Ieceri plānots realizēt līdz 15.decembrim.

Kopējā projekta summa ir 1520 eiro.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)