Banner 980x90

Skrīveros notiks Zaļās zemes tirgus

Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay
Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay
Piektdien, 30.septembrī, plkst.17.00 pie Zemkopības zinātniskā institūta Skrīveros, Rīgas-Daugavpils šosejas malā, notiks Zaļās zemes tirgus, aģentūra LETA uzzināja Skrīveru novada pašvaldībā.

Tradicionālais tirgus Skrīveros, šosejas malā, pulcē arvien vairāk pārdevēju ne tikai no Skrīveriem, bet arī no kaimiņu novadiem. Tajā var nopirkt gan dārza veltes, gan dažādus interesantus un skaistus darinājumus. Ik reizi tirgū ir ne vien jauni piedāvājumi, bet arī pircēju kļūst arvien vairāk, uzsver pašvaldībā.

Pašvaldība norāda, ka Zaļās zemes tirgus laukums tika veidots ar mērķi ierīkot jaunu ielu tirdzniecības vietu. Viens no tirdziņa uzdevumiem bija novērst nekārtības ielu tirdzniecībā, kas līdz šim notika šosejas Rīga-Daugavpils malā. Vēl viens uzdevums bija rūpēties par satiksmes drošību šajā ceļa posmā, kas haotiskās tirdzniecības dēļ nereti bija apdraudēta.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)