Banner 980x90

Šķiroto atkritumu laukuma izveidei Koknesē aizņemsies 80 400 eiro

Jelgava, 12.apr., LETA. Šķiroto atkritumu savākšanas laukuma izveidošanai Paugu ielā 1d Koknesē pašvaldība Valsts kasē aizņemsies 80 400 eiro, lēmuši Kokneses novada domes deputāti.

80 400 eiro kredīts tiks ņemts uz 20 gadiem.

Iepriekš pašvaldība bija izsludinājusi iepirkumu par laukuma izveidi, bet tas noslēdzies bez rezultāta, jo atbilstošā kandidāta piedāvājums pašvaldībai bija pārāk dārgs. Izsludināts atkārtots iepirkums, pieteikties kurā var līdz 27.aprīlim.

Jau vēstīts, ka nožogotajā šķiroto atkritumu laukumā tiks izbūvēta lietus ūdens kanalizācija, apgaismojums, pievedceļš. Laukumā paredzēta arī sarga ēka, biotualete, tūju apstādījumi.

Pašlaik 3279 kvadrātmetrus plašs zemesgabals nav apbūvēts. Pēc darbu pabeigšanas laukumā tiks izvietoti specializēti konteineri dažādu atkritumu savākšanai.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)