Banner 980x90

SIA "LAC serviss" – hidroabrazīvā griešana jeb griešana ar ūdens strūklu

Universāla metode dažādu materiālu griešanā ir hidroabrazīvā griešana, ko kā pakalpojumu klientiem piedāvā pašmāju uzņēmums "LAC serviss", nestandarta metālkonstrukciju un dažādu metāla izstrādājumu ražotājs. 

Hidroabrazīvā griešana

Universāla metode dažādu materiālu griešanā ir hidroabrazīvā griešana, ko kā pakalpojumu klientiem piedāvā pašmāju uzņēmums "LAC serviss", nestandarta metālkonstrukciju un dažādu metāla izstrādājumu ražotājs. Izmantojot augstspiediena abrazīvu ūdens strūklu, iespējams sagriezt metālu un tā sakausējumus, titānu, dabīgo vai mākslīgo akmeni, betonu, stiklu, koku, gumiju, plastmasu, putuplastu un dažādus vairākslāņu kompozītmateriālus, kā arī veidot dekoratīvus iegriezumus jau gatavā produkcijā.

Galvenais ieguvums, ko dod hidroabrazīvā griešana, ir iespēja sagriezt tādus materiālus, kas ir jutīgi pret augstu temperatūru, jo griešanas procesā materiāls netiek uzkarsēts un līdz ar to arī izpaliek materiāla deformācijas risks. Tāpat hidroabrazīvā griešana ir efektīva gadījumos, kad materiālu apstrādei citas griešanas metodes ir bezspēcīgas vai nav piemērotas. Griešana ar abrazīvu augstspiediena ūdens strūklu paver diezgan plašas apstrādes iespējas, ļaujot sagriezt praktiski jebkuru materiālu ātri, precīzi un ar minimāliem materiāla zudumiem.

Lasīt vairāk: www.lacserviss.lv

Griešana ar ūdeni

Viens no efektīvākajiem paņēmieniem dažādas cietības pakāpes lokšņu materiālu apstrādē ir griešana ar ūdeni. Materiāls tiek sagriezts vai tajā tiek veidoti iegriezumi, izmantojot speciālu griešanas aprīkojumu, kura galvenais elements darba procesā ir abrazīva augstspiediena ūdens strūkla. Griešana ar ūdeni ļauj sagriezt tādus materiālus kā metāls, koks, akmens, stikls, plastmasa, gumija, tekstolīts utt. Ar šādas metodes palīdzību var apstrādāt termiski jutīgus materiālus, kas ir viena no ūdensgriešanas galvenajām priekšrocībām. Tāpat griešana ar ūdeni izcili noder, kad nepieciešams veikt flīžu vai akmens grīdu mozaīku griešanas darbus, kuros ļoti būtiska ir precizitāte detaļu šuvju salaidumu vietās. 

Materiālu hidroabrazīvo apstrādi Latvijā piedāvā metāla izstrādājumu ražotājs SIA "LAC serviss", kas paveiks griešanas darbus operatīvi, kvalitatīvi un klienta noteiktajos termiņos. Speciālā aprīkojuma, ar kā palīdzību tiek veikta materiālu griešana ar ūdeni, darba virsmas lielums ir 3,6 x 2 metri, bet maksimālais griešanas biezums – 10 centimetri. Griezējiekārta strādā ar precizitāti līdz 0,1 milimetram.

Bez griešanas pakalpojumiem SIA "LAC serviss" produkcijas sortimentā pieejami arī kvalitatīvi un videi draudzīgi metāla izstrādājumi celtniecības darbiem – skrūvpāļi, zemes skrūves vieglu celtņu pamatu balstiem, piemēram, terasēm un laipām, koka būvēm, siltumnīcām un dārza mājiņām. Tāpat uzņēmuma ražoto produktu klāstā ir zemes skrūves rotaļu laukumu aprīkojumam, nojumēm, ziņojumu dēļiem, karogu mastu balstiem un citām konstrukcijām.

Lasīt vairāk: www.lacserviss.lv

Griešana ar ūdens strūklu

Metāla izstrādājumu ražotājuzņēmuma "LAC serviss" piedāvātais pakalpojums – griešana ar ūdens strūklu jeb hidroabrazīvā griešana –, kas notiek ar augsta spiediena ūdens strūklas palīdzību, kurai pievienots abrazīvs materiāls, ir ekoloģisks metāla, koka, gumijas, akmens, plastmasas un daudzu citu materiālu apstrādes risinājums, jo griešanas laikā neveidojas videi un cilvēku veselībai kaitīgās, toksiskās vielas. Griešana ar ūdens strūklu, salīdzinot ar citām griešanas metodēm, ir izdevīga gadījumos, kad nav vēlama termiska ietekme uz materiālu griešanas laikā – t.i. griešanas laikā uz materiālu netiek radīta augstas temperatūras iedarbība un materiāls netop kausēts. Pateicoties augstai griešanas precizitātei, darba procesā materiālu atgriezumi veidojas ļoti minimāli, tāpēc griešana ar ūdens strūklu ir labs veids, kā samazināt ražošanas izmaksas. 

Pateicoties ūdensgriešanas precizitātei līdz 0,1 milimetram, iespējams ne tikai ražot detaļas dažādām konstrukcijām, iekārtām un mehānismiem, bet arī radīt skaistu dizainu jau gatavai produkcijai, ar ūdens griešanas iekārtas palīdzību veidojot gan vienkāršus, gan sarežģītākus mākslinieciskus iegriezumus. 

Šī griešanas metode izcili noder, kad nepieciešams veikt flīžu vai akmens grīdu mozaīku griešanas darbus, kuros ļoti būtiska ir precizitāte detaļu šuvju salaidumu vietās. Griešana ar ūdens strūklu, kas ir viens no uzņēmuma "LAC serviss" darbības pamatvirzieniem, ļauj garantēt klientiem maksimālu darba precizitāti un augstu griešanas kvalitāti īsā laikā.

Lasīt vairāk: www.lacserviss.lv

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)