Banner 980x90

Sākti pārbūves būvdarbi Pļaviņu novada ģimnāzijas stadionā

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Sākušies Pļaviņu novada ģimnāzijas stadiona pārbūves būvdarbi, kurus pēc izsludinātā iepirkuma konkursa, kurā piedalījās 7 pretendenti, veic, par uzvarētāju atzītais, būvdarbu izpildītājs SIA "Jēkabpils PMK", pilsētas informācijas portālu Aizkraukle24.lv informē Pļaviņu novada pašvaldība.

Stadiona pārbūves būvprojektu izstrādāja AS "Komunālprojekts".

Stadionā paredzēts izbūvēt drenāžu, elektroapgādi, kanalizāciju, futbola laukuma zālāju, skrejceļu ar mākslīgo segumu, sektorus vieglatlētikas disciplīnām, nojumi, 60 sēdvietas un žogu apkārt stadionam. Blakus vieglatlētikas disciplīnu skrejceļam tiks izbūvēts asfaltēts rolleraplis, kuru treniņiem vasaras periodā varēs izmantot slēpotāji.

Stadiona pārbūves būvdarbu izmaksas 350 546, 64 eiro ar PVN. Līdzekļus stadiona pārbūvei Pļaviņu novada dome saņēma aizņēmumā no Valsts kases.

Būvnieks ir apņēmies stadiona būvdarbus pabeigt 2016.gada septembrī. 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)