Banner 980x90

Royal-Tec. Ventilācijas sistēmas, dekoratīvie elementi, gaisa aizkari

Ventilācijas sistēmas ir būtisks faktors komfortablākiem dzīves apstākļiem, jo iekštelpu gaisa kvalitāte ietekmē mūsu veselību un pašsajūtu. 

Ventilācijas sistēmas

Ventilācijas sistēmas ir būtisks faktors komfortablākiem dzīves apstākļiem, jo iekštelpu gaisa kvalitāte ietekmē mūsu veselību un pašsajūtu. 

Gaiss telpās, kurās pavadām savu ikdienu, ļoti atšķiras dažāda veida ēkās. To nosaka projekta kvalitāte, inženiersistēmu risinājumi, jo ēkas celtas atšķirīgos apstākļos – sākot ar pirmskara laiku līdz mūsdienu jaunbūvēm. Tādēļ komforta un veselīguma apstākļi var būtiski atšķirties. Lai nodrošinātu nemainīgu komfortu un lielisku gaisa kvalitāti, neatkarīgi no jebkura veida ēkas, nepieciešams izvēlēties kvalitatīvas ventilācijas sistēmas.

Gaiss telpās tiek piesārņots dažādos veidos – to rada cilvēku izelpa, smakas no virtuves un sanitārajiem mezgliem, ķīmiski līdzekļi, putekļi un netīrumi. Ventilācijas sistēmas ļauj nepārtraukti vēdināt telpas, neatverot logus. Tādā veidā iekštelpu gaiss kļūst patīkamāks, mazinās gaisa mitrums – līdz ar to rodas mazāka iespēja rasties pelējumam. Jaunākās ventilācijas sistēmas darbojas pēc rekuperācijas principa, kas turklāt ļauj būtiski ietaupīt uz elektroenerģijas patēriņa rēķina, jo tās sasilda auksto ieplūstošo gaisu ar enerģiju, kas atgūta no aizvadītā siltā gaisa.

Mūsu kompānija jau vairāk nekā 25 gadus darbojas ventilācijas iekārtu tirgū. Oficiāli pārstāvam Eiropā pazīstamus ventilācijas aprīkojuma ražotājus "2VV" un "Dec International". Mūsu piedāvātās preces, pateicoties produkcijas kvalitātei un drošībai, ko apliecina ražotāju kompāniju ISO 9001 kvalitātes vadības sistēmas sertifikāti, atbilst Eiropas prasībām.

Uzziniet vairāk: http://royaltec.lv/index.php/ventilacijas-sistemas

Dekoratīvie elementi

Dekoratīvie elementi ļaus īstenot visdažādākās interjera un eksterjera dizaina ieceres. Mēs pārstāvam kompāniju "NMC" – lielu starptautisku koncernu, kurš jau vairāk nekā 50 gadus ražo un pilnveido no polistirola un poliuretāna ražotos dekoratīvos apdares materiālus interjeru un fasāžu rotāšanai. 

Mūsu piedāvājumā pieejamie dekoratīvie elementi ir griestu apdares profili, sienu apdares profili, grīdas apdares grīdlīstes, dekoratīvās rozetes, dekoratīvās kolonnas, pilastri, nišas un konsoles un fasādes elementi. Dekoratīvie elementi fasādei – logu un durvju profili, palodzes, rozetes un konsoles, stūrakmeņi, frontoni.

Pieejami dekoratīvie elementi gan mūsdienīga, askētiska stila piekritējiem, gan krāšņa, bagātīga interjera veidot gribētājiem. Piemēram, mūsdienīgā interjerā lieliski iederēsies lokani, vienkārši griestu apdares profili un LED profili vai grīdlīstes papildus apgaismojuma veidošanai. Savukārt nišas, ornamenti, griestu centri, konsoles un kapiteļi padarīs iekštelpas greznas un iederēsies klasiskā, arī retro stila interjerā.

Uzziniet vairāk: http://royaltec.lv/index.php/dekorativie-elementi

Gaisa aizkari

Gaisa aizkari – tā ir gaisa barjera, kas nodala ēkas iekštelpas no ārējās vides ietekmes. Tie aizsargā no aukstā un siltā gaisa, kas iekļūst telpā caur atvērtām durvīm vai vārtiem.

Jaudīgs ventilators, kas iestrādāts aizkarā, veido ātru gaisa straumi, tā radot "barjeru" siltajam gaisam, lai tas neizkļūst ārā, savukārt aukstais gaiss netiek iekštelpās. Gaisa aizkari parasti tiek uzstādīti virs durvīm, un tie veido uz leju vēstu gaisa plūsmu. Tie visvairāk nepieciešami veikalos, restorānos un tamlīdzīgās telpās, kurās ir liels apmeklētāju skaits un pastāvīgi tiek virinātas durvis. Pareizi izvēlēti gaisa aizkari pat ziemā ļauj turēt durvis vaļā, tajā pašā laikā uzturot komfortablu temperatūru telpā. Savukārt vasarā gaisa aizkari neielaiž iekštelpās karsto gaisu, uztur kondicionējamo gaisu, pasargā no kukaiņiem, putekļiem, dažādiem netīrumiem no ārpuses.

Mūsu piedāvājumā – daudzpusīgie gaisa aizkari ESSENSSE NEO. Tie nodrošina uzticamu aizsardzību pret caurvēju un gaisā nevēlamiem elementiem, piemēram, putekļiem un kukaiņiem. Tiem piemīt unikālā STRAW SYSTEM tehnoloģija un AirGENIO vadība, kas ļaus izvēlēties no trim dažādiem dizainiem, no kuriem katrs ir atšķirīgs tehniskajā līmenī. Gaisa aizkaru var izmantot gan nelielā veikalā vai iepirkšanās centrā, gan restorānā, gan biroja ēkā.

Uzziniet vairāk: http://royaltec.lv/index.php/vent/gaisa-aizkari

ROYAL-TEC / Oficiālais ražotāja 2VV pārstāvis Latvijā!
Mareks Skvorcovs: +371 26420102 / mareks@royaltec.lv
Birojs: Kr. Valdemāra 103-50, Rīga, LV-1013
Noliktava: Krustabaznīcas 11, Rīga, LV-1006. WAZE, GOOGLE MAPS: ROYAL-TEC Noliktava

 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)