Banner 980x90

Puisēns nogādāts slimnīcā ar aizdomām par saindēšanos ar dzīvsudrabu

Rīga, 21.apr., LETA. Aizvadītajā diennaktī Zemgalē ar aizdomām par saindēšanos ar dzīvsudrabu slimnīcā nogādāts kāds gadu un sešus mēnešus vecs zēns, aģentūru LETA informēja Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta (NMPD) pārstāve Sarmīte Skujiņa.

Pieaugušie bērnu atrada ar saplēstu termometru.

Zemgalē pēc saindēšanās ar medikamentiem slimnīcā nogādāts arī kāds gandrīz četrus gadus vecs zēns, bet kāda trīs mēnešus veca meitenīte nokrita no pārtinamā galdiņa apmēram metra augstumā. Zīdainis guva galvas traumu.

Savukārt Latgalē, applaucējoties ar karstu kafiju, vēdera termisku apdegumu guva kāds gandrīz divus gadus vecs puisēns.

Jau ziņots, ka kopumā aizvadītajā diennaktī NMPD saņēmis 1193 izsaukumus, no kuriem 186 bijuši saistīti ar traumām un negadījumiem.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)