Banner 980x90

Pļaviņu pašvaldība satraukta par politiskās aģitācijas materiāliem ar novada oficiālajam izdevumam līdzīgu nosaukumu

Rīga, 2.okt., LETA. Pļaviņu novada teritorijā izplatīti politiskās aģitācijas materiāli, kas varētu maldināt iedzīvotājus, jo to nosaukums ir līdzīgs pašvaldības izdevumam "Pļaviņu Novada Ziņas", aģentūrai LETA pastāstīja novada pašvaldības sabiedrisko attiecību speciāliste Sanita Kitajeva.

Pļaviņu novadā izplatīti "Pļaviņu Novada Avīzes" vārdā nosaukti politiski izdevumi, un domē uzsvēra, ka tai nav saistības ar minētajiem izdevumiem, jo tie ir politisko partiju veidoti un apmaksāti priekšvēlēšanu aģitācijas materiāli. Kitajeva klāstīja, ka abu izdevumu nosaukums ir "Pļaviņu Novada Avīze", taču viens vēsta par Zaļo un zemnieku savienību, bet otrs - par partiju "KPV.LV". Abu izdevumu izgatavošanu apmaksājis attiecīgais politiskais spēks.

"Vēršam iedzīvotāju uzmanību, ka izdevumu saturā ir neprecīza informācija, kuras avots nav Pļaviņu novada dome. Aicinām kritiski vērtēt šo reklāmas materiālu saturu," informēja pašvaldībā. Kitajeva piebilda, ka izdevumos aprakstīti darbi, ko esot paveikuši minēto politisko spēku pārstāvji novadā, taču informācija atspoguļota nekorekti, turklāt tā pašvaldībā nemaz nav pieprasīta.

Vienlaikus pašvaldībā informēja, ka pašvaldības oficiālais informatīvais izdevums "Pļaviņu Novada Ziņas" iznāks 9.oktobrī.

Ne ZZS, ne "KPV.LV" pārstāvji Pļaviņu novada domes sasaukumā pašlaik nav pārstāvēti, turklāt pašvaldību vēlēšanās 2013.gadā šie politiskie spēki novadā nestartēja.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)