Banner 980x90

Pļaviņu novada pašvaldība piešķir 2500 eiro izjāžu biznesa attīstībai

Jelgava, 15.janv., LETA. Noslēdzot biznesa ideju konkursu "Es varu būt uzņēmējs!", Pļaviņu novada pašvaldība piešķīrusi 2500 eiro novada iedzīvotājai, kura ar pašvaldības atbalstu piedāvās izjādes ar zirgu, braucienus kamanās un pajūgā, aģentūra LETA uzzināja novada domē.

Kopumā konkursā saņemti trīs pieteikumi.

Izvērtējot iesniegtās idejas, nolemts pirmo vietu un 3500 eiro atbalstu nepiešķirt. Savukārt 2500 eiro no pašvaldības iegūs projekts "Dzintara zirgi", piedāvājot izjādes ar zirgu, vizināšanos pajūgā un ziemā kamanās, lēma Pļaviņu novada dome.

Pārējie divi iesniedzēji iegūs veicināšanas balvas. Projekta "BondBom" īstenotāji, kas piedāvā gaismas virtenes, lampu abažūrus un dažādas dekorācijas, no pašvaldības saņems 500 eiro atbalstu, bet "Etno ART LV" - virsdrēbju ražotājs - iegūs 100 eiro veicināšanas balvu no lielveikala.

Konkursa "Es varu būt uzņēmējs!" mērķis ir sniegt pašvaldības atbalstu fizisku personu biznesa ideju īstenošanai, sekmēt saimnieciskās darbības veicēju veidošanos Pļaviņu novadā un motivēt iedzīvotājus īstenot savas biznesa idejas jaunu produktu vai pakalpojumu radīšanai.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)