Banner 980x90

Pļaviņu novada pašvaldība izsludinājusi Latvijas simtgadei veltītu projektu konkursu

Jelgava, 6.dec., LETA. Pļaviņu novada dome izsludinājusi projektu konkursu vietējām nevalstiskajām organizācijām un iedzīvotāju grupām, kura devīze ir "Ierakstīsim Pļaviņu novada vārdu Latvijas simtgadē!", aģentūra LETA uzzināja novada pašvaldībā.

Pašvaldības līdzfinansējumu līdz 1500 eiro var iegūt projekti, kas īsteno neformālās izglītības iniciatīvu dažādām iedzīvotāju sociālajām grupām, piedāvā brīvā laika pavadīšanas dažādošanas un kvalitātes uzlabošanas iespējas, veicina jauniešu nodarbinātību, profesionālo orientāciju un karjeras izvēles iespējas un patriotisko audzināšanu. Projektiem jāveicina drošas un sakārtotas vides veidošanos Pļaviņu novadā, kā arī jāatbilst citiem kritērijiem.

Pašvaldības finansējums tiek noteikts pēc kārtējā gada budžeta apstiprināšanas, nepārsniedzot 25 000 eiro. Maksimālā piešķiramā summa vienam projektam ir 1500 eiro.

Pieteikumus pašvaldībā var iesniegt līdz nākamā gada 6.janvārim.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)