Banner 980x90

Pļaviņu novada alus darītavas piedalās "Latviabeerfest 2016"

Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay
Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay
Vērmanes dārzā sākušies lielākie alus svētki Baltijā "Latviabeerfest 2016". Svētki norisināsies no 25. līdz 29.maijam. Šogad svētkos piedalās arī mūsu novada alus darītavas - "BURSH" un "Odzienas muižas" alus. 

Festivāla laikā pulcēsies 36 vietējo alus darītavu pārstāvji, kā arī aldari no Lietuvas, Igaunijas, ASV, Beļģijas, Vācijas, Čehijas un citām Eiropas valstīm, interesentiem piedāvājot simtiem dažādu zīmolu alus šķirņu.

Neiztrūkstoša festivāla sastāvdaļa būs arī ēdieni, mūzika un citas izklaides. Festivāla laikā būs pieejama plaša kultūras programma, amatnieku tirdziņš, aktīvās atpūtas pasākumi u.c.. Pasākuma laikā darbosies festivāla raidstacija, dalībniekus un interesentus uzrunās un izklaidēs neatkārtojamais un vienmēr atraktīvais UFO. Klausies internetā - "www.beerfm.lv".

Savukārt "Radisson Blue Elizabete Hotel" no plkst.16.00 līdz plkst.20.00 iespējams iepazīt Latvian Craft Beer, tiekoties ar alus darītavu saimniekiem. BURSH – 25.maijā. "Odzienas muižas" alus – 28.maijā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)