Banner 980x90

Pļaviņu mākslas skolā noslēgts desmitais mācību gads

Foto: Arnis Ušacka
Foto: Arnis Ušacka
21.maijā Pļaviņu novada kultūras centrā notika Pļaviņu Mākslas skolas 6.izlaidums. Noslēdzot skolas 10.mācību gadu, jau esošajiem 48 absolventiem piepulcējās vēl 17. Tas ir lielākais absolventu skaits vienā mācību gadā.

Kā informē Pļaviņu Mākslas skolas direktore Iveta Ušacka, ievērojot skolas tradīciju, arī šogad pasākuma pirmajā daļā absolventi atklāja savu mācību programmas noslēguma darbu izstādi. Viņi pirmo reizi tik daudz skatītāju priekšā stāstīja par savu radošo darbu ideju, tapšanas procesu un tā nozīmi savā dzīvē. Pārpildītajā izstāžu zālē skatītāji jaunos autorus godalgoja ar skaļiem aplausiem, kas simbolizēja domu – katrā no darbiem redzējām absolventu iekšējos radošos pašportretus.

Pasākuma otrajā daļā pirmie tika godināti četri absolventi, kas paralēli mācību darbam pārstāvēja skolu Valsts konkursā: Betija Beāte Damberga, Karīna Davidova, Matīss Ķirsis un Rolands Paļuga. Pēc tam tika sveikti pārējie absolventi: Madara Bogdanova, Alvis Bučis, Aleksa Dauškane, Beāte Kaņepēja, Enia Kaņepēja, Līva Kārkliņa, Lineta Lauva, Agate Mežmale, Samanta Pusplatā, Rūdis Ruciņš – Vējiņš, Laura Sevko, Kitija Smirnova, Arvis Vaivads.

Vēl neviens izlaidums nebija pulcējis tik daudz absolventu tuviniekus, draugus, viesus, kas pasākumu papildināja ar sirsnīgiem, skaļiem aplausiem un laba velējumiem.

Absolventi izlaidumā saņēma dāvanu arī no Pļaviņu novada domes. Apsveikuma vārdus audzēkņiem, skolas kolektīvam par darba ieguldījumu un skaisto izstādi teica Pļaviņu novada domes priekšsēdētājas vietnieks Aigars Lukss.

Beidzējus sveica arī 6.klases audzēkņi – deviņi nākošie skolas absolventi. Viņi  dāvanā bija sagatavojuši saldus ziedu pušķus un sparīgus novēlējumus.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)