Banner 980x90

Pļaviņās pašvaldība rīko semināru uzņēmējiem par uzņēmējdarbību un radošumu

Jelgava, 14.sept., LETA. 21.septembrī plkst.15 Aiviekstes pagasta pārvaldes telpās Pļaviņu novada uzņēmēji un citi interesenti aicināti uz tikšanos par uzņēmējdarbību un radošumu, aģentūru LETA informēja Pļaviņu novada pašvaldības sabiedrisko attiecību speciāliste Sanita Kitajeva.

Pasākuma dalībniekiem būs iespēja uzdot jautājumus Latvijas Pašvaldību savienības padomniecei uzņēmējdarbības jautājumos Andrai Feldmanei, Attīstības finanšu institūcijas "Altum" Zemgales reģiona vadītājai Mārītei Lazdiņai, Aizkraukles rajona partnerības koordinatorei Aldai Paurai.

Turpinājumā notiks seminārs "Praktiskais radošums manai konkurētspējai - parastu lietu neparasts pielietojums", ko vadīs lektore Vita Brakovska. Viņai ir vairāk nekā desmit gadu pieredze ikdienas darbā ar Latvijas radošajiem uzņēmumiem.

"Uzņēmēju loma un ieguldījums Pļaviņu novada attīstībā ir ļoti nozīmīgs, pašvaldības un uzņēmēju veiksmīga sadarbība ir būtiska visa reģiona izaugsmei un labklājībai. Pašvaldība rīko šo tikšanos ar uzņēmējiem, lai stiprinātu partnerību, pārrunātu uzņēmējiem aktuālus jautājumus un nākotnes vīzijas," pauda Kitajeva.

Ieeja pasākumā ir bez maksas.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)