Banner 980x90

Pļaviņās par 53 990 eiro atjauno Mūzikas skolas iekšpagalmu

Rīga, 23.okt., LETA. Pļaviņās sākta Mūzikas skolas iekšpagalma teritorijas atjaunošana Daugavas ielā 50 un 50a, kas izmaksās 53 990 eiro, aģentūra LETA uzzināja Pļaviņu novada pašvaldībā.

Projekta īstenošanas laikā tiek bruģēta autostāvvieta un gājēju celiņi, tajā skaitā arī celiņš, kas savieno Daugavas ielu un aizsargdambi. Pašvaldības sabiedrisko attiecību speciāliste Sanita Kitajeva skaidroja, ka autostāvvietu izmanto Mūzikas skolas, bērnu centra "Pepija", Jauniešu iniciatīvas centra "Ideja", bērnu rotaļlaukuma, skeitparka, sporta zāles apmeklētāji un vecāki, kas uz dažādām nodarbībām nogādā bērnus, kā arī pilsētas viesi, lai pastaigātos pa Pļaviņu aizsargdambi.

Darbus veic SIA "Jards", un tos paredzēts pabeigt vēl šogad. Līgums ar uzņēmumu noslēgts par 53 990 eiro, ieskaitot pievienotās vērtības nodokli.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)