Banner 980x90

Piešķir 6121 eiro kanalizācijas un ūdensvada pieslēgumu ierīkošanai līdz vairākām mājām Pļaviņās

Jelgava, 28.sept., LETA. Līdz vairākām mājām Pļaviņās paredzēts izbūvēt kanalizācijas un ūdensvada tīklus, kam pašvaldība atvēlēs 6121 eiro, lēmuši Pļaviņu novada domes deputāti.

Kanalizācijas un ūdensvada tīklu izbūve paredzēta no Raiņa ielas līdz īpašumiem Kaļķu ielā. Pēc darbu paveikšanas centralizētajiem komunālo pakalpojumu tīkliem varēs pieslēgt divus nekustamos īpašumus. Darbu izmaksas ieplānotas gandrīz 4926 eiro apmērā.

No Raiņa ielas tīklus paredzēts ierīkot arī līdz mājoklim Vietalvas ielā, kur ir trīs pašvaldības dzīvokļi, bet viens dzīvoklis ir privatizēts. Pašvaldība darbu veikšanai nodrošinās 1195 eiro, par kuriem tiks izveidoti arī kanalizācijas un ūdensvada pieslēgumi trīs pašvaldībai piederošajiem dzīvokļiem.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)