Banner 980x90

Pašvaldība Pļaviņās plūdu draudus nesaskata

Jelgava, 22.janv., LETA. Pašlaik Pļaviņās plūdu draudu nav, uzskata Pļaviņu novada pašvaldība.

Pagājušajā nedēļā un arī pašlaik Daugavā turpinās vižņu iešana, veidojas ledus sablīvējumi un vērojamas krasas ūdens līmeņa izmaiņas, taču plūdu draudus pašvaldība nesaskata. Pašvaldība un atbildīgie dienesti visu nedēļas nogali sekojuši līdzi situācijai un turpinās to darīt.

Pagājušajā nedēļā slēgtais ceļa Gostiņi-Apvedceļš-Spridzēni posms satiksmei vēl nav drošs. Par tā atvēršanu iedzīvotāji tikšot informēti.

LETA jau vēstīja, ka atkal cēlies ūdens līmenis Aiviekstes upē un applūdis pašvaldības ceļa Gostiņi-Apvedceļš-Spridzēni posms zem dzelzceļa tilta Pļaviņās.

Ceļa posms satiksmei slēgts. Iedzīvotāji tiek aicināti apbraukšanai izmantot ceļu Dankeri-Silmalas.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)