Banner 980x90

Pašvaldība Kokneses novada prezentēšanai nopirkusi 7961 eiro vērtas stilizētas viduslaiku teltis

Jelgava, 12.okt., LETA. Kokneses novada pašvaldība novada prezentēšanai iegādājusies divas stilizētas viduslaiku teltis un deviņas teltis-nojumes, kuras izmaksāja 7961 eiro, aģentūra LETA uzzināja novada pašvaldībā.

Teltis iegādātas, lai veicinātu Kokneses novada tūrisma attīstību un veiksmīgi prezentētu Koknesi - Hanzas pilsētu. Tūrisma centrs tās izmantos starptautiskās tūrisma izstādēs, Lielajās Hanzas dienās, Latvijas tūrisma gadatirgos un vietēja mēroga pasākumos.

Krāsas viduslaiku teltīm izvēlētas, ņemot vērā Kokneses vēsturiskā ģerboņa krāsu toņus, kas veicinās Kokneses kā galamērķa atšķirīguma pastiprināšanu, Hanzas laika notikumu simboliskās nozīmes izcelšanu un akcentēšanu Kokneses simbolos.

Aprīkojums iegādāts, īstenojot projektu "Hanzas vērtības ilgtspējīgai sadarbībai". SIA "TentTex" piegādātās teltis izmaksāja 7961 eiro.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)