Banner 980x90

Pareizais matracis ir īsākais ceļš uz kvalitatīvu miegu

Kad ir runa par miegu, nereti cilvēkus iedala pūcēs un cīruļos. Arī miega ilgums ir karsta tēma – gulēt 8 stundas? 10 stundas? Varbūt kādam pietiek ar 4 stundām? Neatkarīgi no tā, kādas ir cilvēka miega īpatnības, gandrīz visi gulētāji izmanto matračus.

Daudzi neaizdomājas par to, ka ar īsto matraci iespējams uzlabot aizmigšanas procesu, pamošanos. Pēc gulēšanas organisms jutīsies atpūties, locītavas un muskuļi būs atslābināti, bez savilkumiem vai sāpēm. Bet kā izvēlēties savu matraci? Multi Pocket matrači no Erti.lv ir lielisks risinājums tiem, kas meklē jaunu matraci, jo tie veidoti tā, ka atrisina visas miega ķibeles vienā piegājienā:
• matracī iebūvētās atsperes ir stingras un ideāli atbalsta mugurkaulu;
• matrača atsperu bloki veidoti no individuālām atsperēm, kuras ieņem ķermeņa formas;
• pilnīgi visas matrača sastāvdaļas ir dabiskas izcelsmes un gaisu caurlaidīgas – sākot ar matrača pildījumu, kurā ir kokosa šķiedra, beidzot ar kokvilnas pārvalku;
• mūsdienīgais pildījuma materiāls perforētais latekss atvaira mitrumu un smakas, kā arī ilgi kalpo un rūpējas par gaisa caurlaidību.

Multi Pocket ir augstas klases matrači (https://www.erti.lv/matraci/) un noderēs tiem, kas mīl rūpēties par komfortu, lutināt sevi. Tas gan nenozīmē to, ka matracis nav pieejamā cenu klasē – Erti.lv piedāvā iegādāties šos matračus par lieliskām atlaidēm. Izmantojot šo piedāvājumu, ikkatram ir iespēja iegādāties augstas kvalitātes matraci par pievilcīgu cenu. Lai iepazītos ar matraču klāstu, visērtāk būtu apmeklēt Erti.lv interneta veikalu. Visi produkti ir ērti izkārtoti pa vairākām kategorijām, tos var aplūkot vizuāli, kā arī iepazīties ar sastāvu, īpašībām un izmēriem. Jāmin, ka matrači pieejami visos standarta izmēros, bet iespējama matraču izgatavošana pēc individuāla pasūtījuma. Visi matrači ir ražoti tepat Latvijā, izmantojot dabīgas izcelsmes materiālus.

Kur pirkt matračus? Savu izvēli vari veikt interneta veikalā Erti.lv, bet iespējams visus matračus aplūkot arī veikalā Maskavas ielā 180. Erti.lv palīdzēs atrast un izvēlēties tieši to matraci, kas atbilst katra gaumei un vajadzībām!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)