Banner 980x90

Pārbaudiet, vai ātrais aizdevums bez ķīlas var būt noderīgs arī Jums!

Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
Plānojot ikmēneša budžetu, svarīgi ņemt vērā negaidītu tēriņu varbūtību. Mūsdienās ir divi veidi, kā tikt galā ar neieplānotām situācijām - izmantot iekrājumus vai aizņemties īstermiņā. Ne visiem ir pieejams pirmais variants, tāpēc ātrais aizdevums bez ķīlas ir stabili pieprasīts. Uzziniet šajā rakstā, kā ir iekārtots kredīts bez ķīlas nodrošinājuma, kur to meklēt un kā izvērtēt aizdevuma nepieciešamību konkrētā situācijā!

Ātrais aizdevums bez ķīlas: 3 pamatlietas, kas Jums jāzina
Kredīts bez ķīlas ir populārs pakalpojums, taču pirms aizpildīt kredīta pieteikumu pārliecinieties, ka zināt svarīgāko par šo aizdevuma veidu.

♦ Kredīts bez ķīlas ir paredzēts personīgam patēriņam
Piesakoties ātrajam kredītam, aizņēmējam nav jāinformē kreditors par naudas izmantošanas mērķi. Atšķirībā no hipotēkas vai auto kredīta, aizdevums bez ķīlas tiek piešķirts nevis konkrētam pirkumam, bet vispārīgam privātpersonas patēriņam. Ja nauda ir vajadzīga esošo kredītu atmaksai, ātrais aizdevums bez ķīlas tam nebūs piemērots. Šajā gadījumā izmantojiet speciālu kredītu apvienošanas pakalpojumu.

♦ Aizdevumu var saņemt internetā
Aizdevumus bez ķīlas piedāvā gan bankas, gan nebanku kreditori, kas strādā tiešsaistē. Lai saņemtu šādu aizdevumu, Jums jāreģistrējas kreditora mājaslapā un jāapstiprina sava bankas konta numurs, samaksājot simbolisko reģistrācijas maksu. Reģistrācijas anketā jānorāda ne tikai personas dati, bet arī informācija par ienākumu līmeni un esošo parādsaistību apjomu.

♦ Kredīts bez ķīlas tiek piešķirts pēc klienta pārbaudes
Lai gan ātrais aizdevums bez ķīlas ir pieejams salīdzinoši viegli, tomēr tas nenozīmē, ka kreditori nepārbauda klienta maksātspēju un kredītvēsturi. Pateicoties tam, ka aizdevēji var izmantot elektroniskās parādvēstures datubāzes, klientam nav jāiesniedz dokumentu paka un jātērē savs laiks.

Ja aizdevējs vēlas iegūt papildu informāciju par klienta ienākumu līmeni, tas var pieprasīt nosūtīt bankas konta izrakstu par pēdējiem 3 - 6 mēnešiem. Jo vairāk Jūs vēlaties aizņemties, jo laikietilpīgāka var kļūt datu pārbaude, tāpēc ne vienmēr ātro kredītu bez ķīlas var saņemt 15 minūtēs.

Foto: Shutterstock.comFoto: Shutterstock.com


Lai aizņemšanās bez ķīlas atnestu tikai pozitīvu pieredzi, uzmanīgiem jābūt ne tikai kreditoriem, bet arī aizņēmējiem. Lasiet raksta turpinājumā, kā izvērtēt kredīta nepieciešamību!

Instrukcija atbildīgiem aizņēmējiem
Ātrais kredīts var būt noderīgs tikai tad, ja to izmanto kā steidzamu finanšu palīdzību īstermiņā. Pirms pieteikšanās ikvienam potenciālam aizņēmējam jāizvērtē:
• sava maksātspēja – vai varēsiet atmaksāt kredītu termiņa pilnā apjomā?
• aizņemšanās iemesls – vai nav iespējas iegūt naudu citur vai atteikties no pirkuma?

Ja situācija ir pamatota, un bez aizdevuma neiztikt, nākamais solis ir kreditora meklēšana. Latvijā viens no populārākajiem kredītdevējiem ir Credit24 – aizdevējs ar pieredzi un labu reputāciju.

Parocīgs aizdevums no uzticama kreditora
Credit24 ir starptautiskais nebanku aizdevējs, kas daudzus gadus strādā arī Latvijā. Aizdevēja piedāvājumā ir gan ātrais aizdevums līdz algas dienai, gan ilgtermiņa kredīts. Kredīta termiņu nosaka aizņēmējs, atkarībā no savām finanšu iespējām. Credit24 klienti var aizņemties:
• no 50 līdz 3000 eiro;
• uz laiku no 1 līdz 36 mēnešiem.

Kredītam tiek aprēķināta individuāla procentu likme, un apstiprinātais aizdevums tiek pārskaitīts uz aizņēmēja bankas kontu aptuveni 15 minūšu laikā*. Tā kā Credit24 piedāvā aizdevumus bez ķīlas, komunikācija ar klientu notiek operatīvi un vairumā gadījumu aizdevumu var saņemt jau pieteikšanās dienā.

Ātrais aizdevums bez ķīlas var būt noderīgs dažādās dzīves situācijās, tāpēc ir vērts savlaicīgi noskaidrot, kur operatīvi aizņemties naudu. Ienāciet Credit24 mājaslapā un uzziniet vairāk par aizņemšanās nosacījumiem!

* Credit24 darba laikā, vienas bankas ietvaros.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)