Banner 980x90

Par Pļaviņu novada domes priekšsēdētāja vietnieku vienbalsīgi ievēlēts Andris Ambainis

Jelgava, 28.jūl., LETA. Ar 1.augustu Pļaviņu novada domes priekšsēdētāja vietnieka pienākumus pildīs vienbalsīgi ievēlētais Andris Ambainis (Vidzemes partija), aģentūra LETA uzzināja pašvaldībā.

Novadā uzvarējušo Vidzemes partiju pārstāvošais Ambainis domes sēdē bija vienīgais amatam virzītais kandidāts un guvis visu deputātu atbalstu.

Domes priekšsēdētāja vietnieks pildīs novada mēra pienākumus viņa prombūtnes laikā, koordinēs infrastruktūras jautājumus, nodrošinās novadā notiekošo remontdarbu uzraudzību un risinās saimnieciskos jautājumus.

Jau vēstīts, ka par jauno Pļaviņu novada domes priekšsēdētāju ievēlēts līdzšinējais priekšsēdētājas vietnieks Aigars Lukss (V), līdz ar to amatu neizdevās iegūt novadā uzvarējušajai Vidzemes partijai.

Novada vēlēšanu komisijas priekšsēdētāja Kristīne Ginaite aģentūru LETA informēja, ka priekšsēdētāja amatam virzīti abu divu novadā populārāko partiju kandidāti - Andrejs Kačkāns no Vidzemes partijas un "Vienotību" pārstāvošais Lukss.

Ar astoņām balsīm "par", vienu "pret" un, četriem deputātiem atturoties, par novada mēru kļuvis Lukss.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)