Banner 980x90

Par braukšanu reibumā un ātruma pārkāpšanu no darba atstādināta Aizkraukles policijas darbiniece

Jelgava, 7.sept., LETA. Par auto vadīšanu alkohola reibumā un ātruma pārkāpšanu no amata atstādināta Valsts policijas (VP) Aizkraukles iecirkņa darbiniece, aģentūru LETA informēja VP Zemgales reģiona pārvaldes vecākā speciāliste Ieva Sietniece.

Policijas darbinieces privātā automašīna apturēta uz šosejas Rīga-Daugavpils Kokneses novada teritorijā, kad tā pārvietojusies ar ātrumu 164 kilometri stundā. Noskaidrots arī, ka sieviete pie automašīnas stūres atradusies, būdama 1,27 promiļu reibumā.

VP ierosinājusi disciplinārlietu un atstādinājusi policisti no amata. Policijā neprecizē, kādā amatā darbiniece strādājusi.

Sietniece uzsvēra, ka šāda rīcība nav pieļaujama gan no ierindas autovadītāju, gan policijas darbinieku puses.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)