Banner 980x90

Par Aizkraukles novada pašvaldības izpilddirektoru iecelts finanšu speciālists Kaspars Sniedzītis

Jelgava, 31.aug., LETA. Šodien Aizkraukles novada pašvaldības izpilddirektora amatā iecelts finanšu un projektu vadības speciālists Kaspars Sniedzītis, aģentūru LETA informēja novada domes priekšsēdētāja vietnieks tautsaimniecības jautājumos Einārs Zēbergs (Vidzemes partija, LRA).

Sniedzīti apstiprināšanai amatā virzīja domes priekšsēdētājs Leons Līdums (Vidzemes partija, LRA), kurš pašlaik ir atvaļinājumā un domes sēdē šodien nepiedalījās.

Zēbergs pastāstīja, ka Sniedzītis savulaik bijis "SEB bankas" Aizkraukles filiāles pārvaldnieks, bet pašlaik strādā SIA "Pakavs" par projektu vadītāju. Jaunajam izpilddirektoram ir pieredze finanšu un projektu vadībā.

Informācija Centrālās vēlēšanu komisijas mājaslapā liecina, ka Sniedzītis šogad kandidējis Aizkraukles novada pašvaldības vēlēšanās Zaļo un zemnieku savienības sarakstā, bet 2013.gadā vēlēšanās pārstāvējis "Vienotības" sarakstu.

Jau vēstīts, ka līdz ar līdzšinējā pašvaldības izpilddirektora Zēberga ievēlēšanu par domes priekšsēdētāja vietnieku Aizkraukles novada pašvaldība strādājusi bez izpilddirektora.

No domes priekšsēdētāja Līduma saraksta ievēlētais Zēbergs kļuvis par viņa vietnieku tautsaimniecības jautājumos, tāpēc jūnija beigās vakanta kļuvusi izpilddirektora vieta.

Jau iepriekš pašvaldībā pauda, ka, visdrīzāk, konkurss uz amata vietu netiks rīkots, un notiekot sarunas ar iespējamiem kandidātiem.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)