Banner 980x90

Par 6% augs izdevumi Koknese novada apvienotās pašvaldību būvvaldes uzturēšanai

Jelgava, 11.dec., LETA. 2018.gadā izdevumi Kokneses novada apvienotās pašvaldību būvvaldes uzturēšanai augs par 6%, liecina Kokneses novada domes lēmums.

Aģentūras LETA arhīvs liecina, ka šim gadam apstiprinātā tāme būvvaldei, kas apkalpo Kokneses, Pļaviņu, Neretas, Skrīveru un Jaunjelgavas novadus, ir 53 753 eiro. Savukārt 2018.gadā uzturēšana izmaksās 56 965 eiro, kas ir par 6% vairāk.

Atbilstoši iedzīvotāju skaitam lielākie izdevumu būvvaldes pakalpojumu nodrošināšanai būs Jaunjelgavas novadam - 13 727 eiro. Kokneses un Pļaviņu novadu līdzfinansējums sasniegs teju 13 000 eiro, savukārt Skrīveru un Neretas novadi par pakalpojumiem maksās vairāk nekā 8000 eiro.

Kokneses apvienotā pašvaldību būvvalde apkalpo un pārrauga būvniecības procesu Kokneses, Jaunjelgavas, Pļaviņu, Neretas un Skrīveru novadu teritorijās.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)