Banner 980x90

Noslēdzies Pļaviņu novada devītais atklātais čempionāts futbolā 

Foto: plavinunovads.lv
Foto: plavinunovads.lv
2016.gada Pļaviņu novada atklātajā čempionātā futbolā, izspēlējot divu apļu turnīru no maija līdz augustam, noskaidrots vietu sadalījums turnīrā, pilsētas informācijas portāls Aizkraukle24.lv uzzināja Pļaviņu novada pašvaldībā.

Pārliecinoši turnīra uzvarētāji – komanda "Jubergs" futbolisti no Jēkabpils, kuri 14 spēlēs piedzīvoja 1 zaudējumu, izcīnot 39 punktus un, gūstot čempionātā visvairāk vārtu - 114. Spraigā cīņā komanda "Poila" izcīnīja 31 punktu un ieguva 2.vietu ar minimālu pārsvaru pārspējot "Latgran" futbolistus – 3.vieta čempionātā. Jāuzteic komandas "Poila" darbība aizsardzībā 14 spēlēs ielaižot savos vārtos bumbu tikai 19 reizes. Tālākajās vietās P.Ug. ugunsdzēsēji – 4.vieta, Karjers – 5. vieta un SMS auto – 6.vieta, tabulu noslēdz Varieši un DM 2002 jaunie futbolisti. Lūdzam skatīt 19.atklātā čempionāta futbolā turnīra tabulu.

Vasaras futbola sezona turpinās ar Pļaviņu novada kausa izcīņas spēlēm un noslēgsies 3.septembrī ar finālu un apbalvošanu. 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)