Banner 980x90

No nākamā gada sākuma gaidāmas izmaiņas maršrutos Aizkraukles stacija-Jaunjelgava un Aizkraukle-Skrīveri

Rīga, 27.dec., LETA. No nākamā gada 1.janvāra gaidāmas izmaiņas maršrutos Aizkraukles stacija-Jaunjelgava un Aizkraukle-Skrīveri, aģentūru LETA informēja VSIA "Autotransporta direkcija" pārstāve Lilita Pelčere.

Maršruts Aizkraukles stacija-Jaunjelgava turpmāk būs lokveida - Aizkraukle-Sērene-Aizkraukle, turklāt autobusi iebrauks Sērenes ciematā, kā rezultātā to kustību sarakstā tiks iekļauta arī pieturvieta Ozoliņi un Radzes.

Nodrošinot skolēniem iespēju nokļūt uz Andreja Upīša Skrīveru vidusskolu no Lobes un Veckrapes, maršruta Aizkraukle-Skrīveri visi reisi pagarināti līdz Lobei, savukārt virzienā uz Aizkraukli autobusi iebrauks Krapē līdz pieturvietai Veckrape. Tā rezultātā autobuss no Aizkraukles autoostas izbrauks mācību laikā plkst.7.15 (līdz šim izbrauca plkst.7.28), bet no pieturvietas Lobe - plkst.7.45 (līdz šim reiss sākts pieturvietā Skrīveru izmēģinājumu saimniecības plkst.8.10).

"Autotransporta direkcija" aicina iedzīvotājus izmantot sabiedriskā transporta pakalpojumus un paņemt biļeti par savu braucienu.

Tāpat "Autotransporta direkcija" atgādina, ka sabiedriskā transporta reisu skaitu un laikus nosaka pasažieru plūsma, savukārt statistiku par reisa pieprasījumu veido pasažieriem izsniegtais biļešu skaits. Par konstatētiem biļešu tirdzniecības pārkāpumiem pasažierus aicina ziņot "Autotransporta direkcijas" kontrolieriem jebkurā diennakts laikā, sūtot īsziņu vai zvanot pa tālruni 27776621.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)