Banner 980x90

Neretas novada pašvaldība par 11 979 eiro iegādāsies aprīkojumu zobārstniecības pakalpojumu nodrošināšanai

Jelgava, 24.nov., LETA. Lai nodrošinātu Neretas novada iedzīvotāju veselības aprūpi, novada pašvaldība par 11 979 eiro, ieskaitot pievienotās vērtības nodokli (PVN), iegādāsies jaunu zobārstniecības iekārtu pašvaldības telpās izvietotajam zobārstniecības kabinetam.

Aprīkojumu piegādās SIA "NMS", kas pašvaldības iepirkumā bija vienīgais pretendents un preci piegādās par 9900 eiro bez PVN.

Pašvaldības sabiedrisko attiecību speciāliste Agnese Rutka aģentūru LETA informēja, ka zobārstniecības pakalpojumi tiek nodrošināti Lodziņa ielā 2, Neretā, kur SIA "Senso" nomā no pašvaldības telpas un iekārtas. Ar SIA "Senso" līgums noslēgts līdz 2017.gada 31.decembrim ar iespēju to pagarināt. Nomas maksa kopā ar maksu par komunālajiem pakalpojumiem ir 110 eiro mēnesī.

Jaunais aprīkojums nepieciešams, jo pašreizējais, 1998.gadā ražotais, ir pilnībā nolietojies.

Rutka norāda, ka tuvākās iestādes, kur novada iedzīvotāji var saņemt zobārstniecības pakalpojumus, atrodas Viesītē, Jēkabpilī un Aizkrauklē.

Zobārstniecības pakalpojumi Neretā tiek sniegti gan pieaugušajiem, gan bērniem. Bērniem līdz pilngadības sasniegšanai šis pakalpojums ir bez maksas, jo SIA "Senso" regulāri slēdz līgumu ar Nacionālo veselības dienestu, skaidroja Rutka.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)