Banner 980x90

Nedēļas beigās Likteņdārzā notiks Sajūtu diena ģimenēm ar bērniem

Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay
Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay
Sestdien, 27.augustā, no plkst.11.00 līdz plkst.15.00 ģimenes ar bērniem aicinātas uz Likteņdārzu, lai Sajūtu dienā radošā atmosfērā kopīgi pavadītu pēdējo vasaras sestdienu, aģentūru LETA informēja Kokneses fonda sabiedrisko attiecību un mārketinga speciāliste Linda Peciņa.

Nodarbību vingrinājumi aptvers trīs atšķirīgus blokus - redzi, tausti un dzirdi -, katrai nodarbībai iezīmējot īpašu specifiku.

Redzes blokā varēs attīstīt prasmi sajust dabu un novērtēt to caur krāsām. No plkst.11.00 līdz plkst.13.00 notiks Zīmētāju un gleznotāju plenērs, uz kuru līdzi jāņem savi zīmēšanas un gleznošanas piederumi.

Taustei veltītajā blokā notiks smilšu lampu veidošana, bet dzirdes blokā tiks attīstīta prasme iemantot mieru un atmodināt vēl nezināmas enerģijas, dziedot tautasdziesmas.

"Šajā dienā jo īpaši ciemos gaidām ģimenes ar bērniem, lai vairotu ģimeniskumu, atbalstītu vienam otru, pilnveidotu sevi, radoši izpaustos un atpūstos svaigā gaisā. Lai būtu ērta sēdēšana zālājā, lūgums līdzi ņemt sedziņas, paliktņus vai saliekamos krēsliņus," aicina Peciņa.

Par dalību nodarbībās nav jāmaksā. Ieeja Likteņdārzā - par ziedojumiem.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)