Banner 980x90

Nākamnedēļ notiks "Aizkraukles KUK" valdes locekļa pretendentu vērtēšana

Jelgava, 6.dec., LETA. 11.decembrī Aizkraukles novada pašvaldībā notiks atkritumu apsaimniekošanas uzņēmuma SIA "Aizkraukles KUK" valdes locekļa pretendentu intervijas, aģentūru LETA informēja Aizkraukles novada pašvaldības vecākā sabiedrisko attiecību speciāliste Zanda Bistere.

Kopumā konkursā uz amatu saņemti astoņi pieteikumi, bet pārrunas tiks veiktas ar pieciem kandidātiem.

Pretendentus intervēs apstiprināta komisija, kuras sastāvā ir novada domes priekšsēdētājs Leons Līdums (Vidzemes partija, LRA), domes priekšsēdētāja vietnieks Einārs Zēbergs (Vidzemes partija, LRA), domes deputāti Armands Kasparāns (Vidzemes partija, LRA) un Guntis Jankovskis (S), kā arī novada pašvaldības izpilddirektors Kaspars Sniedzītis.

Pēc darba interviju sniegšanas notiks amata kandidātu izvērtēšana un tiks lemts par atbilstošāko kandidātu, kuru pēc tam apstiprinās domes sēdē, skaidroja Bistere.

Jau vēstīts, ka Aizkraukles novada pašvaldība izsludinājusi pieteikšanos atkritumu apsaimniekošanas kapitālsabiedrības SIA "Aizkraukles KUK" valdes locekļa amatam. Konkurss izsludināts, jo saskaņā ar pilnvarojuma līgumu uzņēmuma valdes locekļa Ivara Sekača pilnvarojums beidzies.

No pretendentiem pašvaldība gaida atbilstību dažādu likumu prasībām, valsts valodas zināšanas augstākajā pakāpē, augstāko izglītību, vismaz viena gada pieredzi vadošā amatā, nevainojamu reputāciju. Tāpat pašvaldība novērtēs izpratni par uzņēmumu saimniecisko darbību, labas datorprasmes, organizatoriskās un komunikācijas spējas, radošu pieeju darbam un autovadītāja apliecību.

"Firmas.lv" informācija liecina, ka Sekacis "Aizkraukles KUK" vada kopš 1997.gada, kad bija tā direktors, bet vēlāk viņa amats mainīts uz rīkotājdirektora un valdes locekļa amatu.

Uzņēmuma apgrozījums 2016.gadā bija 525 953 eiro, gūta 2524 eiro peļņa.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)