Banner 980x90

Matrači saldam miegam atrodami arī interneta veikalā

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Miegs ir būtiska cilvēka veselības sastāvdaļa, tas ir tikpat svarīgs kā gaiss, ūdens un ēdiens. Cilvēka ķermenis guļot atjaunojas, gūst jaunu enerģiju un spēku, lai nākamajā dienā būtu mundrs un enerģijas pilns. Lai miegs būtu patiesi salds, lai arī kur mēs nakšņotu – mājā, teltī vai zem klajas debess, ir nepieciešami labi matrači.

Matrači dažādām vajadzībām
Mūsdienās iepirkšanās interneta veikalos ir ieguvusi lielu popularitāti – tas ir ērti un vienkārši. Dažādas preces ir atrodamas vienuviet. Vien no vecākajiem un lielākajiem interneta veikaliem Latvijā ir 1a.lv, kurš savu darbību uzsāka jau 2002. gadā. Interneta veikalā 1a.lv piedāvājumā ir dažādu kategoriju preces, tajā skaitā matrači:
- matrači bērnu gultām;
- piepūšamie matrači;
- "Dormeo" matrači.

Visi 1a.lv interneta veikalā pieejamie matrači ir nodrošināti ar kvalitatīviem aprakstiem un attēliem, lai katrs klients izvēlētos sev piemērotāko un nešaubītos, ka saņems tieši izvēlēto preci.

Iepērcieties, neizejot no mājām
Iepirkšanās 1a.lv interneta veiklā ir ātra un vienkārša. Jums nav jāpavada vairākas stundas veikalos – veiciet tikai pāris peles klikšķu, un prece jau ir Jūsu. Visas 1a.lv piedāvājumā esošās preces ir sadalītas pēc kategorijām un vajadzīgo ir viegli atrasts. Jums atliek tikai izvēlies nepieciešamās lietas un noformēt pirkumu. To iespējams izdarīt trīs veidos:
- mājaslapā – izvēlētās preces ievietojiet iepirkumu grozā, aizpildiet pasūtījuma anketu, izvēloties apmaksas un saņemšanas veidu. Prece tiks piegādāta no 1 līdz 3 darba dienu laikā;
- caur e-pastu – preču pieprasījumu variet sūtīt arī uz e-pastu vai skype un veikala, klientu apkalpošanas speciālisti apstrādās Jūsu pasūtījumu;
- telefoniski – preces pasūtīt vari arī zvanot uz tālruni 67428800 vai 67428801 un klientu speciālisti noformēs pasūtījumu.

Kā saņemt iegādātās preces?
Iegādāto preču saņemšana ir ērta un vienkārša. 1a.lv interneta veikals nodrošina augstu apkalpošanas kvalitāti. 1a.lv piedāvā trīs preču saņemšanas veidus:
- preču saņemšana interneta veikala 1A birojā – saņemšana 1–2 darbdienu laikā, Rīgā, Mūkusalas ielā 41;
- piegāde uz norādīto adresi – saņemšana 1–3 darbdienu laikā;
- piegāde uz izņemšanas punktiem – DPD paku bode, Omniva vai Pasta stacija.

Visām 1a.lv piedāvājumā esošajām precēm ir ražotāja garantija. Kā arī, ja iegādātā prece Jūs neapmierina, to 14 dienu laikā varat atdot atpakaļ interneta veikala 1a.lv birojā un saņemt atpakaļ naudu. Ienāciet interneta veikalā 1a.lv un iepērcieties nesteidzoties!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)