Banner 980x90

Marta vidū teju nedēļu norisināsies "Uzņēmēju dienas" Aizkrauklē

Rīga, 6.febr., LETA. No 13.marta līdz 17.martam Aizkrauklē norisināsies dažādi "Uzņēmēju dienu" pasākumi, aģentūru LETA informēja Aizkraukles novada pašvaldības vecākā sabiedrisko attiecību speciāliste Zanda Bistere.

Aizkrauklē notiekošo "Uzņēmēju dienu" mērķis ir iepazīstināt iedzīvotājus ar uzņēmēju un amatnieku ražoto produkciju un sniegtajiem pakalpojumiem, kā arī veicināt informācijas, kontaktu apmaiņu un sadarbību uzņēmējdarbības vidē un tūrisma, izglītības un sabiedrisko aktivitāšu jomā.

13.martā plkst.18.15 laukumā pie novada pašvaldības norisināsies pasākuma svinīga atklāšana, bet pirms tam, no plkst.15, bibliotēkā notiks praktiskas apmācības "Saskarsmes un etiķetes prasmju ietekme uz uzņēmuma tēlu", kuras vadīs trenere Kristīne Sprūdža.

Dienu vēlāk paredzēts pasākums "Efektīva pārmaiņu vadība", un to vadīs lektors Zuarguss Zarmass jeb Viesturs Dūle. Pasākuma mērķis ir izglītot, kā gudri un pārdomāti īstenot pārmaiņas uzņēmumā. Plānots informēt par to, ko stāsta globālie biznesa pētījumi par pārmaiņu sekmību vai nesekmību, kā izprast, ko var atļauties mainīt, kā arī informēt par pārmaiņu vadības astoņiem soļiem.

Paredzēta arī karjeras un izaugsmes diena "Atver durvis nākotnei" Aizkraukles profesionālajā vidusskolā, kurā Renārs Zeltiņš iedvesmos par pieprasītām prasmēm un kompetencēm mūsdienu tirgū, Jaunatnes starptautiskā aģentūra informēs par zināšanu un pieredzes apgūšanu ārzemēs, bet vidusskolas pārstāvji piedāvās doties ekskursijās un iepazīt izglītības iespējas. Paredzēta arī citu iestāžu stendu izstāde un prezentācijas, darba intervijas simulācijas, interaktīvi piedāvājumi, radošās darbnīcas.

16.martā no plkst.9 līdz 15 novada Sporta centrā norisināsies izstāde-gadatirgus, kurā piedalīsies uzņēmēji, amatnieki, lauksaimnieki, nevalstiskās organizācijas, Tūrisma informācijas centri, skolēnu mācību uzņēmumi un pašvaldības no visas Latvijas. Dienas gaitā tiks prezentēta produkcija un pakalpojumi, sniegtas konsultācijas, organizēti konkursi, loterijas, degustācijas un produkcijas tirdzniecība. Pasākuma laikā tiks apbalvoti nozīmīgākie Aizkraukles novada uzņēmēji, kā arī atraktīvāko stendu īpašnieki.

"Uzņēmēju dienas" 17.martā noslēgsies ar tūrisma dienu "Iepazīsti Aizkraukles novadu", kuras laikā pilsētas iedzīvotāji un viesi aicināti iepazīt dažus no novada tūrisma objektiem - Senlejas raganas, padomju laika ekspozīcija, brīvdienu māju "Lejas Bitēni" un citus.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)