Banner 980x90

Mācību gada sākumā vēl tiks labots Aizkraukles novada vidusskolas ēkas vēja nopostītais jumts

Jelgava, 31.aug., LETA. Mācību gada sākumā vēl nepieciešams salabot Aizkraukles novada vidusskolas ēkas Lāčplēša ielā 21 vēja nopostīto jumtu, taču mācību procesu tas neietekmēs, aģentūru LETA informēja Aizkraukles novada domes priekšsēdētāja vietnieks tautsaimniecības jautājumos Einārs Zēbergs (Vidzemes partija, LRA).

"Diemžēl pēdējā vētrā sabojāts Aizkraukles novada vidusskolas ēkas Lāčplēša ielā 21 jumts," Zēbergs skaidroja, ka jumta atjaunošanas darbus aizkavēja tāmes sastādīšana un apstiprināšana no apdrošinātāju puses.

Augusta beigās pašvaldība saņēmusi informāciju, ka apdrošinātāji segs radušos zaudējumus, kas ir apmēram 10 000 eiro, tāpēc iespējams sākt jumta labošanu. Darbi notiks brīvdienās mācību gada sākumā, neietekmējot mācību procesu. Pārcelšanās uz citām telpām nav nepieciešama, apgalvoja Zēbergs.

Aizkraukles novada vidusskolas klases izvietotas trīs vietās pilsētā: Lāčplēša ielā 21, Rūpniecības ielā 10 un Draudzības krastmalā 5.

Jau vēstīts, ka Aizkraukles 1.vidusskolas, Aizkraukles novada ģimnāzijas un Aizkraukles pilsētas sākumskolas reorganizācija, izveidojot Aizkraukles novada vidusskolu, pabeigta pērn.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)