Banner 980x90

Likvidēs pašvaldības aģentūru "Kokneses Tūrisma centrs"

Jelgava, 7.nov., LETA. Ar 30.novembri tiks likvidēta Kokneses novada pašvaldības aģentūra "Kokneses Tūrisma centra", lēmuši novada domes deputāti.

Pašvaldība iepriekš bija izsludinājusi konkursu uz vakanto Tūrisma centra direktora amatu, un noteiktajā termiņā dokumentus iesniedza trīs pretendenti. Iepazīstoties ar pretendentu iesniegtajiem dokumentiem, secināts, ka nolikuma prasībām atbilst tikai viena pretendenta iesniegtie dokumenti. Taču pēc pretendenta uzklausīšanas viņš nav atzīts par atbilstošu vakantajam aģentūras direktora amatam.

Tāpēc dome lēmusi izbeigt konkursu uz vakanto amatu un likvidēt arī pašu aģentūru. Līdz centra likvidācijai par direktora pienākumu izpildītāju iecelta Dace Kļaviņa.

Taču, lai nodrošinātu tūrisma pakalpojumu attīstību un tūrisma infrastruktūras pieejamību, tūrisma un sabiedrisko attiecību speciālistus nolemts apvienot vienā - Tūrisma un sabiedrisko attiecību - nodaļā. Par nodaļas vadītāju iecelta domes sabiedrisko attiecību vadītāja Anita Šmite, kuras atalgojums būs 1190 eiro, savukārt sabiedrisko attiecību speciālists saņems 867 eiro. Nodaļā strādās arī divi tūrisma informācijas konsultanti ar 658 eiro atalgojumu.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)