Banner 980x90

Likteņdārzā pasākumu sezona tradicionāli sāksies aprīlī

Rīga, 7.febr., LETA. Likteņdārzā pasākumu sezona tradicionāli sākas aprīlī, intervijā aģentūrai LETA pastāstīja "Kokneses fonda" padomes priekšsēdētāja, eiroparlamentāriete Sandra Kalniete.

Tāpat kā iepriekšējos gados, 13.aprīlī Likteņdārzā notiks lielā talka. 3.maijā Likteņdārza Draugu alejas sākumā tiks atklāta piemiņas vieta cilvēkiem, kas dibināja Latvijas valsti 1918.gada 18.novembrī un kas nobalsoja par tās neatkarības atjaunošanu 1990.gada 4.maijā. 10.maijā sadarbībā ar Latvijas Politiski represēto apvienību Liktens gātes Klusuma nama teritorijā tiks atklāts piemiņas ansamblis Sibīrijas bērnu mātēm. 13.jūlijā Likteņdārzā būs Sajūtu jeb Ģimenes diena, uz kuru tiek aicinātas ģimenes ar bērniem, kurām tiks piedāvātas ar dabu saistītas aktivitātes. 24.augustā Likteņdārzā notiks liels pasākums, atzīmējot "Baltijas ceļa" 30.gadadienu.

Septembra otrajā nedēļā Likteņdārzā būs tradicionālā Ābolu balle. Likteņdārza veidošana sākās ar ābelīšu alejas iestādīšanu. Kopš 2011.gada ābeles jau dod augļus. Pasākums parasti ir kupli apmeklēts, jo cilvēkiem patīk tādas aktivitātes. Pasākuma laikā tiek likta lietā gan vēsturiskā sulu spiede, gan modernāka ierīce, kas sulu uzreiz iesaiņo plastmasas maisiņos. Sezona noslēgsies 18.novembrī ar saulrieta sagaidīšanu amfiteātrī.

Visa intervija ar Kalnieti lasāma aģentūras LETA mājaslapas sadaļā LETA+ (http://www.leta.lv/plus/90DB1161-9519-4D48-BE77-7D20A81092F0/

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)