Banner 980x90

Lietots atkritumu vedējs Aizkraukles atkritumu apsaimniekotājam izmaksās 27 563 eiro

Jelgava, 28.nov., LETA. Lietota atkritumu izvešanas automašīna Aizkraukles novada pašvaldības kapitālsabiedrībai SIA "Aizkraukles KUK", kas nodarbojas ar atkritumu apsaimniekošanu, izmaksās 27 563 eiro, ieskaitot pievienotās vērtības nodokli (PVN), liecina pašvaldības Iepirkumu komisijas lēmums.

Transportlīdzekli uzņēmumam piegādās Ozolnieku novadā reģistrētā SIA "Orange Truck Service", kas iepirkumā bija vienīgais pretendents un kravas auto piegādās par 22 780 eiro bez PVN.

Informācija Iepirkumu uzraudzības biroja mājaslapā liecina, ka SIA "Orange Truck Service" līdzīgu transportlīdzekli atkritumu apsaimniekotājam piegādāja arī pērn par 25 410 eiro, ieskaitot PVN.

Kā ziņots, Aizkraukles novada pašvaldības kapitālsabiedrība SIA "Aizkraukles KUK", kas nodarbojas ar atkritumu apsaimniekošanu, plāno iegādāties lietotu kravas atkritumu vedēju, liecina izsludinātais iepirkums.

Transportlīdzeklis nedrīkst būt ražots agrāk par 2002.gadu, un tā nobraukums nevar pārsniegt 400 000 kilometru. Ar iegādāto aprīkojumu pakalpojumu sniedzējs varēs nodrošināt līdz astoņiem kubikmetriem lielu konteineru iztukšošanu.

"Firmas.lv" informācija liecina, ka pagājušajā gadā SIA "Aizkraukles KUK" sasniedza 475 926 eiro apgrozījumu, uzņēmums cietis 2637 eiro zaudējumus.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)