Banner 980x90

Lai izvairītos no alkohola pārbaudes, autovadītājs Pļaviņu novadā policistiem piedāvājis 500 eiro kukuli

Rīga, 14.febr., LETA. Trešdien Pļaviņu novadā aizturēts kāds autovadītājs, kurš centies izvairīties no alkohola koncentrācijas pārbaudes, piedāvājot policijas darbiniekiem 500 eiro kukuli, aģentūru LETA informēja Valsts policijas Zemgales reģiona pārvalde vecākā speciāliste Ieva Sietniece.

1963.gadā dzimušā vīrieša vadītā automašīna "Volkswagen Passat" apturēta pirms plkst.15 uz ceļa Pļaviņas-Ērgļi Aiviekstes pagastā, jo bijušas aizdomas, ka transportlīdzeklis tiek vadīts alkohola reibumā.

Apturot mašīnu, policisti sajutuši alkohola smaku no autovadītāja, bet viņš, lai netiktu veikta alkohola pārbaude, piedāvājis amatpersonām 500 eiro kukuli. Tā kā vīrietis nav piekritis pārbaudei, viņš nogādāts ārstniecības iestādē ekspertīzes veikšanai.

Vīrietis aizturēts un pret viņu sākts kriminālprocess.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)