Banner 980x90

Kredītlīnija internetā ‒ papildu līdzekļi bez liekām procentu likmēm

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Tuvojoties Ziemassvētkiem, prātus pārņem sirdi sildošs, taču reizēm sarežģīts uzdevums – dāvanas. Kimbi.lv kredītlīnija internetā ir piemeklējusi dažus padomus, kā vislabāk atrast piemērotas dāvanas, neiztērējot visus gada iekrājumus.

Negatavojieties Ziemassvētkiem pēdējā brīdī!
Dāvanu došana ir viena no labākajām Ziemassvētku daļām, taču to piemeklēšana var sagādāt ne vienu vien satraukumu pilnu iepirkšanās reizi, kad nepieciešamā budžeta apjoms var Jūs pārsteigt. Tomēr, sākot gatavoties savlaicīgi un pieejot dāvanām ar izdomu, Jums pietiks laika gan dāvanu izvēlei, gan sagatavošanai:
- paštaisītas dāvanas ir gan mīļas, gan daudz lētākas – iegādājieties nepieciešamos materiālus, vakaros nododieties dāvanas gatavošanai un varbūt pat atklājiet sev jaunu hobiju;
- ne par velti lielveikalos Ziemassvētku dekorācijas tiek izliktas pat mēnesi pirms svētkiem – Jūs varat sākt gatavoties vēl agrāk, izmantojot vasaras beigu un rudens atlaižu periodus lētākai dāvanu iegādei;
- šogad ģimenē norunājiet dāvanu vērtības limitu – tā ietaupīs visa ģimene, un, iespējams, ierobežojumi padarīs dāvanas vēl interesantākas!

Kredītlīnija – papildu līdzekļi bez liekām procentu likmēm
Rudens beigas un ziemas sākums ir laiks, kad palielinās arī citi izdevumi – komunālajiem rēķiniem pievienojas apkure, jāiegādājas siltākas drēbes vai jāmaina ziemas riepas. Visi šie maksājumi vienā laikā var Jums likt apdomāt īstermiņa aizdevuma iespēju – Kimbi.lv kredītlīnija piedāvā elastīgāku veidu, kā iegūt papildu līdzekļus:
- Jums piešķirtās kredītlīnijas ietvaros piesakiet nepieciešamo summu – ja pieteikums ir atbilstošs aizdevēja prasībām un iesniegts Kimbi.lv darba laikā, Jūs naudu saņemsiet pat desmit minūšu laikā*;
- procentu likme tiks piemērota tikai izmantotajai summai;
- atmaksājiet aizdevumu nelielos ikmēneša maksājumos vai visu summu uzreiz ;
- savas kredītlīnijas summas ietvaros aizņemieties, kad un cik nepieciešams,!

Kredītlīnija, kas neļaus ziemā palikt bešā!
Kredītlīnija internetā ir salīdzinoši ērtāk pieejama, lai kur Jūs atrastos, – dodieties uz mājaslapu www.kimbi.lv, izveidojiet savu lietotāja profilu, identificējieties ar bankas palīdzību, kārtīgi izlasiet līguma noteikumus un nosūtiet pieteikumu kredītlīnijai. Tā izskatīšana tiks veikta pilnīgi bez maksas.Tāpat katru reizi Jums tiks sastādīts individuāls aizdevuma atmaksas grafiks. Visus jautājumus par līguma nosacījumiem un kredīta saņemšanas kārtību varat uzdot Kimbi.lv klientu konsultantiem turpat mājaslapā vai zvanot pa tālruni 67799090. 

Pirms kredīta noformēšanas iepazīstieties ar līguma nosacījumiem un aizņemieties atbildīgi, rūpīgi izvērtējot savas iespējas kredītu atmaksāt!

* 98 % gadījumu pēc Jūsu summas pieprasījuma izmaksai saņemšanas un apstiprināšanas Kimbi.lv darba laikā vienas bankas ietvaros.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)