Banner 980x90

Kokneses sporta centrā atklāj mehāniskās limfodrenāžas pakalpojumu kabinetu

Koknesietis Andrejs Česlis ar ideju par mehāniskās limfodrenāžas pakalpojumu piedāvājumu Kokneses sporta centrā uzvarēja Kokneses novada domes izsludinātājā konkursā "Esi uzņēmējs!" un ieguva naudas balvu 1300 eiro, pilsētas informācijas portāls Aizkraukle24.lv uzzināja Kokneses novada pašvaldībā.

Otrdien, 6.janvārī, Kokneses sporta centrā notika jaunā mehāniskās limfodrenāžas pakalpojumu kabineta "Magone" atklāšana.

Jauno pakalpojumu sniegs medicīnas māsa Inna Magone. Inna ir Andreja mamma un, pateicoties viņas skaistajam uzvārdam, Magones vārds dots arī vietai, kur tagad ikviens varēs uzlabot savu veselību.

Česlis stāsta: "Mehāniskā limfodrenāža tiek pielietota gan ārstnieciskā, gan kosmētiskā nolūkā un tās darbības pamatā ir organisma fizioloģisko procesu aktivizēšana. Tiek stimulēta "liekā" šķidruma un vielmaiņas gala produktu izvadīšanu no organisma, kā rezultātā samazinās tūskas un celulīts, tiek veicināta muskuļu atjaunošanās. Metodes pamatā ir saspiestā gaisa padeve caur speciāli izveidotajām manžetēm, kas ritmiski saspiež ekstremitāti un labvēlīgi ietekmē limfātisko sistēmu. Tā labvēlīgi ietekmē veselību pēc dažādām indikācijām: tūskas, vēnu operācijām, pārtrenēšanās, sekmē figūras korekciju, palīdz cīņā ar celulītu un ķermeņa apjoma mazināšanu."

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)