Banner 980x90

Kokneses novada pašvaldība konkursā jauniem uzņēmējiem piešķirs 1500 eiro

Jelgava, 21.okt., LETA. Kokneses novada pašvaldība izsludina biznesa ideju konkursu "Esi uzņēmējs Kokneses novadā!", kura galvenā balva ir 1500 eiro, aģentūra LETA uzzināja pašvaldībā.

Konkursā var piedalīties ikviena fiziska vai juridiska persona, kurai ir biznesa ideja un kura ir gatava to attīstīt saimnieciskās darbības sākšanai, jaunu pakalpojumu vai produktu radīšanai Kokneses, Bebru vai Iršu pagastā.

Konkursa pirmo trīs vietu ieguvēji saņems naudas balvas savu biznesa ideju īstenošanai. Galvenā balva ir 1500 eiro, otrās vietas ieguvējs iegūs 1000 eiro, bet par trešo vietu pašvaldība piešķirs 700 eiro.

Pieteikumi konkursā jāiesniedz līdz 31.oktobrim.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)