Banner 980x90

Kokneses novadā par atkritumu izvešanu būs jāmaksā teju par desmitdaļu vairāk

Jelgava, 8.nov., LETA. No 2018.gada 1.janvāra Kokneses novadā par 9% pieaugs atkritumu apsaimniekošanas maksa, lēma novada dome.

Pašlaik par atkritumu izvešanu novada iedzīvotāji maksā 14,26 eiro par kubikmetru, aģentūru LETA informēja novada pašvaldības sabiedrisko attiecību speciāliste Sarmīte Rode.

Pieaugot dabas resursu nodoklim, SIA "Clean R" lūgusi domi apstiprināt izmaiņas apsaimniekošanas maksā, nosakot, ka no nākamā gada tā sasniegs 15,59 eiro par kubikmetru, kas ir 9% pieaugums, salīdzinot ar spēkā esošo tarifu. Domes deputāti atkritumu apsaimniekotāja lūgumu atbalstīja.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)