Banner 980x90

Kokneses barikāžu dalībnieki Saeimai prasa lielāku pensiju un bezmaksas sabiedrisko transportu

Jelgava, 17.janv., LETA. 1991.gada barikāžu dalībnieki, kas pašlaik dzīvo Kokneses novadā, iesniegšanai Saeimā sagatavojuši rezolūciju ar aicinājumu palielināt barikāžu dalībnieku pensiju un nodrošināt bezmaksas sabiedrisko transportu, aģentūra LETA uzzināja Kokneses novada pašvaldībā.

Kokneses novada barikāžu dalībnieki, kuri apbalvoti ar Barikāžu nozīmi un Goda rakstu par piedalīšanos 1991.gada barikādēs, ierosina Saeimai nodrošināt barikāžu dalībniekiem bezmaksas vizītes pie ārsta, sabiedriskā transporta izmantošanu bez maksas, kā arī pensijas palielināšanu līdz minimālajai algai.

Rezolūcija pieņemta, Kokneses novada barikāžu dalībniekiem tiekoties barikāžu aizstāvju atceres pasākumā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)