Banner 980x90

Kimbi.lv kredītlīnija – elastīgs aizdevums

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Mūsdienās ir pieejamas dažādas iespējas, kā iegūt papildu finansiālos līdzekļus neparedzētām situācijām. Viens no risinājumiem var būt Kimbi.lv kredītlīnija – aizdevums ar konkrētu pieejamās naudas summas limitu. Aizņemto summu pilnā apmērā vari atmaksāt kaut vai nākamajā dienā vai arī veikt ikmēneša maksājumus.

Piešķirtā naudas summa ir pieejama visā kredītlīnijas darbības laikā, proti, līdz noteiktam datumam, kad summa ir pieejama. Ar kredītlīniju Tev ir iespēja iztērēt tieši tik lielu naudas summu, cik konkrētajā brīdī nepieciešama. Kimbi.lv kredītlīnija pēc būtības darbojas tāpat kā kredītkarte tikai virtuālā formā.
 
Kādēļ izvēlēties Kimbi.lv?

Ierakstot interneta meklētājā atslēgvārdu "kredītlīnija", parādās vairākas opcijas, kur saņemt šo pakalpojumu. Jautāsi, kādēļ no visa plašā piedāvājuma izvēlēties Kimbi.lv? Lūk, dažas priekšrocības:
- iespējams aizņemieties, cik un kad tas ir nepieciešams, ja vien Tev ir atbilstoša maksātspēja;
- lietotāja konta apkalpošana ir bez maksas;
- kredītlīnijas pieprasījuma izskatīšana un kredītlīnijas piešķiršana ir bez maksas;
- maksimālais iespējamais kredītlīnijas apjoms ir 1500 eiro;
- procenti jāmaksā tikai par izmantoto summu;
- Kimbi.lv kredītlīnija ir pieejama bez ķīlas un galvojuma.
 
Nosacījumi kredītlīnijas saņemšanai
Gluži tāpat kā jebkurš cits kredīta veids, arī kredītlīnija ir pieejama personām, kas atbilst aizdevēja izvirzītajiem noteikumiem. Tiek ņemti vērā četri svarīgi nosacījumi:

- jābūt Latvijas pastāvīgajam iedzīvotājam vecumā no 20 līdz 75 gadiem;
- nedrīkst būt kavēti kredīta maksājumi vai nenokārtotas iepriekšējās kredītsaistības;
- jābūt patstāvīgiem ienākumiem;
- nepieciešams norēķinu konts kādā no Latvijā strādājošām bankām un aktīvs mobilā tālruņa pieslēgums.
 
Ja atbilsti visiem nosacījumiem, dodies uz Kimbi.lv mājaslapu (www.kimbi.lv), izveido savu lietotāja profilu, identificējies ar bankas palīdzību, rūpīgi izlasi līguma noteikumus un nosūti pieteikumu. Ja Tavs pieprasījums tiks apstiprināts, nepieciešamā aizdevuma summa tiks pārskaitīta uz Tavu kontu dažu minūšu laikā,* un Tu saņemsi individuālu aizdevuma atmaksas grafiku.
 
Atceries, ka Kimbi.lv kredītlīnija tiek izsniegta tikai kredītdevēja darba laikā – katru dienu no plkst. 7.00 līdz plkst. 23.00. Ja iesniegsi kredītlīnijas pieteikumu pēc darba laika, tas tiks izvērtēts nākamajā dienā.
 
Neaizmirsti aizdevumu atmaksāt!
Kredītlīnijas atmaksa ir jāveic, izmantojot bankas pārskaitījumu vai jebkurā bankas filiālē. Katram klientam ir iespēja izvēlēties, vai atmaksāt izsniegto summu pa daļām, maksājot minimālo ikmēneša summu, vai visu summu uzreiz.
 
Pirms kredīta noformēšanas iepazīsties ar līguma nosacījumiem un aizņemies atbildīgi, rūpīgi izvērtējot savas iespējas kredītu atmaksāt!
 
* 98 % gadījumu vienas bankas ietvaros un Kimbi.lv darba laikā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)