Banner 980x90

KASKO kalkulators – izvēlies labāko piedāvājumu sava auto drošībai!

Publicitātes foto
Publicitātes foto
KASKO ir brīvprātīga sauszemes transportlīdzekļu apdrošināšana, kas aptver plaša spektra riskus. No ceļu satiksmes negadījumiem un zādzībām līdz dabas stihiju radītiem transportlīdzekļa bojājumiem – KASKO polise nodrošina Tavu braucamrīku pret dažādām neparedzamām situācijām un iespējamajiem zaudējumiem. Aprēķināt un salīdzināt šādas apdrošināšanas izmaksas konkrētam transportlīdzeklim palīdzēs KASKO kalkulators. 

Kam nepieciešama KASKO apdrošināšana?
Atšķirībā no OCTA jeb obligātās civiltiesiskās transportlīdzekļa apdrošināšanas, KASKO nav obligāta. Tomēr tās priekšrocība ir plašais risku klāsts, pret kādiem var apdrošināt Tavu auto vai citu transportlīdzekli, attiecīgi pasargājot Tavu privāto, ģimenes vai uzņēmuma budžetu no negaidītiem zaudējumiem.

KASKO apdrošināšana atlīdzina zaudējumus, kas radušies
- ceļu satiksmes negadījumā;
- zādzības, laupīšanas, trešo personu prettiesiskas rīcības gadījumā;
- krītošu priekšmetu un dabas stihiju (zibens spēriena, krusas, vētras, plūdu) rezultātā;
- no uguns iedarbības;
- sadursmē ar meža un/vai mājdzīvnieku.

KASKO kalkulators ļaus izvēlēties piemērotāko un izdevīgāko variantu
KASKO kalkulators sniedz iespēju aprēķināt polises izmaksas tiešsaistē, ievadot transportlīdzekļa datus un izvēloties atbilstošos riskus. Apdrošinātāju piedāvātie risku segumi ir dažādi. Konkurējot vienam ar otru, pakalpojuma sniedzēji arvien uzlabo savus KASKO noteikumus un piedāvā apdrošināt papildu segumus bez maksas vai ar atsevišķu piemaksu. To starpā tiek piedāvāta arī
- tehniskā palīdzība uz ceļa (ieskaitot, piemēram, degvielas atvešanu un riepas nomaiņu);
- transportlīdzekļa aizvietošana;
- bagāžas apdrošināšana;
- hidrotrieciena apdrošināšana (bojājumi, kas radušies, auto iebraucot applūdušās vietās) u.c.

Kādiem transportlīdzekļiem ir pieejama polise?
KASKO apdrošināšana ir pieejama dažādiem transportlīdzekļiem:
- vieglajām automašīnām;
- kravas automašīnām; autobusiem;
- traktoru tehnikai;
- motocikliem;
- visu veidu piekabēm.

Atrast labāko risinājumu palīdzēs jomas speciālisti 
KASKO produkts aptver virkni svarīgu detaļu, kas jāņem vērā pirms polises iegādes, tādēļ labākā risinājuma meklējumos noderīgs būs profesionālu apdrošināšanas brokeru atbalsts. Brokeri ne tikai palīdzēs iegādāties polisi par izdevīgāko cenu, bet arī, darbojoties kā Tavs privātais KASKO kalkulators, salīdzinās apdrošinātāju nosacījumus un pielāgos piedāvājumus individuālajām vajadzībām.

Brauc droši kopā ar KASKO polisi no IIZI!
Pateicoties plašajai pieredzi nozarē, IIZI pārzina apdrošinātāju KASKO nianses un piedāvā:
- ātru un ērtu pakalpojumu iegādi;
- inovatīvus risinājumus;
- profesionālu klientu servisu.

IIZI pieejams KASKO kalkulators, ar kuru vari aprēķināt, izvēlēties un iegādāties apdrošināšanu tiešsaistē! Tāpat, ja Tev radīsies kādi jautājumi, profesionālā konsultantu komanda ar prieku palīdzēs tos risināt. Apdrošinies izdevīgi iizi.lv un brauc droši!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)