Banner 980x90

Kā izvēlēties dāvanu vīram dzimšanas dienā

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Tuvojoties mīļa cilvēka dzimšanas dienai, jau laikus domājam, kā viņu iepriecināt, kādu dāvanu izvēlēties. Tomēr ne vienmēr tas ir viegls uzdevums. Piekritīsiet, ka atrast dāvanu sievietei ir daudz vieglāk nekā vīrietim. Tāpēc padalīsimies ar idejām, ko sieva varētu uzdāvināt vīram dzimšanas dienā. Labas dāvanu idejas apkopojis dāvanu serviss "Lieliska Dāvana", kura klāstā ir vismaz 500 brīnišķīgas dāvanas vīrietim.

Kā atvieglot dāvanas izvēli
Lai zinātu, kāda dāvana vīrietim tiešām patiks, pirms tās izvēles vajadzētu apdomāt dažus jautājumus un iespējas, kas jau var tuvināt īstajai izvēlei. 

Uzzini, ko vīrs patiešām vēlas. Vērīga sieva to noteikti jau pati nojautīs. Tomēr var iztaujāt viņa draugus, lai uzzinātu noderīgu informāciju. Ja vīra lielais sapnis ir dārgs, tad var padomāt pat iespēju to īstenot kopā ar citiem sveicējiem.

Hobiju un interešu faktors. Tas ir drošākais ceļš, ja vajadzīga ne tikai dāvana vīrietim, bet jebkuram cilvēkam. Ar ko viņš aizraujas, kādas nodarbes mīl, kādi ir hobiji? Saistot dāvanu ar viņa hobijiem, ir maza iespēja kļūdīties. Protams, vajadzētu pārliecināties, ka saņēmējam jau nav šī konkrētā lieta.

Negaidīts pārsteigums – tas vienmēr nostrādā. Ja gribat, lai dāvana vīrietim neietilpst kategorijā "paredzams, praktisks, tieši to man vajadzēja", tad atliek izvēlēties kaut ko nedaudz traku, pārsteidzošu, ar piedzīvojumu un adrenalīna garšu, kaut ko, ko viņš noteikti nebūtu gaidījis un varbūt arī citādi nemaz neuzdrošinātos izmēģināt vai nopirkt.

Dažas idejas, ja nepieciešama dāvana vīram dzimšanas dienā un vēlaties uzdāvināt viņam kādu interesantu piedzīvojumu un jaunu pieredzi, kas paliks atmiņā vēl ilgi.

• Izbrauciens ar Lamborghini
Visi vīrieši mīl automašīnas, it īpaši sporta automašīnas. Biķernieku trasē ir iespēja izbraukt ar īstu Lamborghini un uz mirkli iejusties kāda filmu varoņa vai auto sportista ādā. Tā būs lieliska dāvana vīrietim – automīlim.

 "Barber Shop" apmeklējums
Bārdas tagad ir modē. Tās izvēlas audzēt pat tie, kuriem bārdas nekad nav bijis. Ja arī tavs vīrs sācis ataudzēt šo sejas rotu, tad īsti piemērota dāvana vīrietim, kurš vēlas izskatīties kopts, ir "Barber Shop" apmeklējums.

• Izturības izaicinājums atpūtas parkā "Mežakaķis"
Fiziskās aktivitātes svaigā gaisā ir lieliska izvēle arī dāvanai. Uzdāviniet vīram aktīvu piedzīvojumu atpūtas parkā "Mežakaķis", kas atrodas tepat netālu no Rīgas – skaistajā Siguldā.

• Pilna ķermeņa masāža
Arī vīrieši piekūst, arī viņiem patīk, ka viņus palutina. Tāpēc vēl viena lieliska dāvana vīrietim būs pilna ķermeņa masāža, kas ļaus relaksēties, mazināt muskuļu sasprindzinājumu.

• Bezceļu piedzīvojums ar kvadraciklu
Īstiem adrenalīna un piedzīvojumu cienītājiem noteikti jau var meklēt kaut ko nopietnāku. Brauciens ar kvadraciklu pa bezceļiem būs lieliska izklaide, kas prasīs gan piepūli, gan liks sajust savu un dabas mežonīgo pusi.

• Golfa apmācības nodarbība
Ja vīra dzīvesveids tā vien uzprasās pēc jauna hobija, tad varat uzdāvināt viņam iespēju izmēģināt tādu interesantu sporta veidu kā golfs. Varbūt viņam golfs iepatīkas un ar laiku kļūst par iecienītu nodarbi brīvdienām?

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)