Banner 980x90

Kā iepriecināt un apsveikt bērnu izlaidumā?

Klāt ir izlaidumu laiks, kad svētkiem gatavojas gan bērnudārznieki, kuri pošas uz skolu, gan pamatskolu un vidusskolu absolventi, kuri arī pēc saspringtā eksāmenu laika būs pelnījusi skaistas svinības, ģimenes un radu apsveikumus. Piedāvājam dažas interesantas un noderīgas idejas gan dāvanām, gan aktivitātēm, kas jums var noderēt jau tuvākajās nedēļās, lai noorganizētu jaukas un sirsnīgas izlaiduma svinības un apsveiktu gan mazos, gan lielos absolventus.

Kopīgas aktivitātes, atpūta radu un draugu lokā
Bērniem, gan maziem, gan lielākiem, laika pavadīšana ar saviem mīļajiem cilvēkiem vienmēr ir svarīga un īpaša. Skaidrs, ka mūsdienu dzīves temps ne vienmēr ļauj bērnam ikdienā izbaudīt tik daudz uzmanības no vecāku un citu tuvinieku puses, cik viņam gribētos. Tāpēc svētku reize ir tā, ko vajadzētu atzīmēt ar nesteidzīgi un kvalitatīvi kopā pavadītu laiku. Varat sarīkot bērnam un ciemiņiem:
• dārza svētkus;
• sporta spēles;
• kopīgu ekskursiju;
• atpūtu pie dabas ar nakšņošanu.

Protams, kādu tematiku izvēlēties, atkarīgs no paša absolventa vecuma un interesēm, arī no tā, vai un kādus ciemiņus paredzēts aicināt.

Dāvanas – praktiskas, attīstošas un jēgpilnas
Ja esat paredzējuši mazajam vai lielajam absolventam pasniegt kādu taustāmu dāvanu, tad iesakām šo izvēli apdomāt, jo būtu labi, ja dāvana būtu noderīga un attīstoša. Dāvanu jāpieskaņo gan bērna vecumam, gan interesēm. 

Jebkura vecuma bērniem noderēs dažādi rakstāmrīki un papīrlietas – zīmuļi, flomasteri, blociņi, pierakstu klades, krāsas un daudz kas cits, kas būs piemērots gan radošām nodarbēm, gan mācību ikdienai nākamajā gadā.

Grāmatas – vērtība, kas zināma visām paaudzēm un ir aktuāla arī šajā digitālajā laikmetā. Varat uzdāvināt kādu konkrētu grāmatu, ja zināt, ka saņēmējam patiks, vai arī pasniegt dāvanu karti grāmatnīcā, lai bērns pats izvēlas sev tīkamāko lasāmvielu. Kādam patiks izzinošā literatūra, cits vairāk lasa daiļliteratūru – grāmatnīcā būs kaut kas ikviena bērna gaumei.

Galda spēles – arī tā ir nemainīga dāvanu klasika, kas atbilst nosacījumam par praktiskumu, izglītošanu un jēgpilnu saturu. Galda spēles veikalos pieejams jebkuram vecumam un interesēm. Šajā kategorijā atradīsiet labu dāvanu gan tad, ja izlaidums ir bērnudārzā, gan pamatskolēnam un vidusskolēnam. 

Ja domājat par dāvanu pamatskolas vai vidusskolas absolventam, tad varat kopā ar citiem sveicējiem sarūpēt kaut ko nopietnāku, patiesi noderīgu un būtisku tālākajām izglītības gaitām. Piemēram, tā var būt planšete vai dators, kas būs vajadzīgs mācību procesā. Vai arī kaut ko no saimnieciskām lietām, ja bērns pēc vasaras dodas mācīties uz profesionālo skolu vai augstskolu citā pilsētā.

Noderēs arī dāvanu kartes bērniem
Dāvināšanai piemērotas būs arī dāvanu kartes bērniem. Tās var iegādāties gan dažādiem pakalpojumiem, gan pasākumiem, ko bērns varēs apmeklēt un izmantot tad, kad vēlēsies. Dažādas dāvanu kartes bērniem ērti un ātri varat iegādāties interneta vietnē https://www.lieliskadavana.lv/davanas-berniem

Tur vienuviet apkopotas vairāk nekā 100 dāvanu kartes bērniem – tās noderēs pasniegšanai ne tikai izlaidumā, bet arī jebkuros citos svētkos. Piemēram, varat izvēlēties dāvanu karti izklaidei batutā, braucienam ar elektrokartingu, "Tarzāna" bērnu parka apmeklējumam, izjādei ar poniju, aizraujošai fotosesijai vai pat ausu caurduršanai. Tie ir tikai daži no dāvanu karšu variantiem, ko varat atrast interneta veikalā www.lieliskadavana.lv

Uzdāvini bērnam piedzīvojumu/pārsteigumu
Lai padarītu bērnam izlaidumu par neaizmirstamu notikumu, varat slepeni izplānot kādu pārsteigumu vai īstu piedzīvojumu – kaut ko, par ko bērns ir sapņojis, vienmēr vēlējies. Piepildiet kādu no viņa kvēlajiem sapņiem, kuriem ikdienā nav atlicis ne laika, ne finanšu. Protams, kaut kam tādam ir jāgatavojas laikus, bet ko tik vecāki nevar realizēt, ja runa ir par viņu mīļajām atvasēm! Lai viss, kas šajā dienā notiek, absolventam ir pārsteigums un īsts piedzīvojums. 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)