Banner 980x90

Jaunjelgavas vidusskolā neatceras, ka tā sauktais Imantas pedofils būtu mācījies izglītības iestādē

Foto: Aizkraukle24.lv
Foto: Aizkraukle24.lv
Jaunjelgavas vidusskolā neatceras, ka Nauris Pikšteins būtu mācījies šajā skolā, aģentūrai LETA pauda izglītības iestādes direktore Lauma Mīlīga.

"Skolā strādāju kopš 1986.gada un šādu skolēnu neatceros," atzina Mīlīga, kura skolā pasniedz krievu valodu.

Jau vēstīts, ka Rīgas pilsētas Kurzemes rajona tiesa šodien par seksuāliem noziegumiem pret mazgadīgām meitenēm apsūdzētajam tā dēvētajam Imantas pedofilam piesprieda 25 gadu cietumsodu.

Apsūdzētais atzīts par vainīgu visās inkriminētajās epizodēs. Viņam noteikta probācija uz trīs gadiem.

Pilns tiesas nolēmums būs pieejams 30.jūnijā. Pēc tam to 10 dienu laikā būs iespējams pārsūdzēt.

Par labu cietušajiem tiesa arī noteica kompensāciju piedziņu kopumā par 67 000 eiro, kā arī par labu valstij no viņa piedzenami vairāk nekā 6000 eiro.

Apsūdzēto sauc Nauris Pikšteins. Saskaņā ar Latvijas Televīzijas rīcībā esošo informāciju apsūdzētais ir bezdarbnieks ar deviņu klašu izglītību un dzīvojis Jaunjelgavā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)