Banner 980x90

Jaunjelgavas novadā sākta sociālās aprūpes centra "Vīgante" siltināšana

Jelgava, 2.maijs, LETA. Jaunjelgavas novadā sākta Sociālās aprūpes un krīzes centra "Vīgante" ēkas energoefektivitātes paaugstināšana, kas kopumā izmaksās 277 008 eiro, aģentūra LETA uzzināja novada pašvaldībā.

Īstenojot projektu, iecerēta ēkas fasādes, cokola, jumta atjaunošana, bēniņu siltināšana, durvju, lūku nomaiņa, apkures pārbūve, siltumsūkņu izbūve. Pašvaldība lēš, ka pēc būvdarbu noslēguma palielināsies ēkas siltumapgādes sistēmas efektivitāte, uzlabosies ekoloģiskās situācija un samazināsies izmaksas.

Projekta kopējās izmaksas ir 277 008 eiro, no tiem Eiropas Reģionālās attīstības fonda finansējums 148 800 eiro, valsts budžeta dotācija 6565 eiro, bet pārējās izmaksas segs pašvaldība.

Būvdarbus objektā veic SIA "RRKP būve", ar kuru noslēgts līgums par 248 273 eiro, ieskaitot pievienotās vērtības nodokli.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)