Banner 980x90

Jaunjelgavas novada mērs Guntis Libeks iestājies VL-TB/LNNK

Rīga, 9.apr., LETA. Jaunjelgavas novada domes priekšsēdētājs Guntis Libeks nolēmis iestāties nacionālajā apvienībā "Visu Latvijai!"-"Tēvzemei un brīvībai"/LNNK (VL-TB/LNNK), aģentūru LETA informēja politiskā spēka pārstāve Dace Kalniņa.

LETA jau vēstīja, ka Libeks pērn jūlijā izstājās no partijas "Vienotība", paužot neapmierinātību ar lēmumu pieņemšanas kārtību šajā partijā.

Politiķis savulaik jau bijis partijas "Tēvzemei un Brīvībai" biedrs, un tagad atjaunojis savu piederību nacionālajam politiskajiem spēkiem, norāda Kalniņa. "Nacionālajai apvienībai allaž ar viņu bijusi konstruktīva un perspektīva sadarbība gan nacionālajos jautājumos, gan novada un lauku teritorijas attīstībā," teikts politiskā spēka paziņojumā.

Libeks Jaunjelgavas novadu vada otro sasaukumu pēc kārtas, un viņš pazīstams "kā krietns un gādīgs novada saimnieks", kurš ievēlēts ar krietnu balsu pārsvaru, pauž Kalniņa, norādot, ka politiķim jau iepriekš bija pozitīva sadarbība ar nacionālo apvienību un tās cilvēkiem.

Nacionālā apvienība jau pirms iepriekšējām vēlēšanām pauda viņam atbalstu kā nākamajam mēram, un no VL-TB/LNNK ievēlētie deputāti balsoja par viņu kā mēra amata kandidātu, atgādina politiskā spēka spēka pārstāvji.

"Es viņu augstu vērtēju kā krietnu saimnieku, kurš daudz izdarījis Jaunjelgavas novada labā, mums ir bijusi konstruktīva sadarbība vairākos jautājumus, tostarp saistībā ar Sēlijas reģionu," akcentē nacionālās apvienības valdes loceklis Imants Parādnieks.

Libeks Jaunjelgavas novada domē pērn tika ievēlēts no partijas "Vienotība" saraksta.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)