Banner 980x90

Jaunjelgavas novada domes priekšsēdētājs Libeks amatā pārvēlēts vienbalsīgi

Jelgava, 15.jūn., LETA. Jaunjelgavas novada domi turpinās vadīt Guntis Libeks (V), kurš amatā pārvēlēts vienbalsīgi.

Domes sēdē piedalījās visi 15 jaunievēlētie deputāti, un Libeks bija vienīgais novada mēra kandidāts, aģentūru LETA informēja domes kancelejas vadītāja Rudīte Lauriņa.

Savukārt Libeka neatbrīvotais vietnieks turpmāk būs Voldemārs Kurtišs, kas šajā amatā iepriekš jau ir strādājis, taču iepriekšējā sasaukumā deputātu atbalstu apstiprināšanai amatā neguva.

Jau vēstīts, ka pašvaldību vēlēšanās Jaunjelgavā ir uzvarējis līdzšinējā domes priekšsēdētāja Libeka vadītais "Vienotības" saraksts, kuram turklāt ir izdevies nostiprināt pozīcijas un iegūt balsu vairākumu. "Vienotība" ir ieguvusi 54,83% balsu un deviņus deputāta mandātus.

Zaļo un zemnieku savienība Jaunjelgavā ir ieguvusi 27,58% balsu un četras vietas, bet "Visu Latvijai"-"Tēvzemei un brīvībai"/LNNK - 15,27% un divas deputātu vietas domē.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)