Banner 980x90

Jaunjelgavas domes priekšsēdētājs Libeks arī šogad būs vietējā "Vienotības" saraksta līderis

Jelgava, 13.apr., LETA. Partijas "Vienotība" saraksta līderis Jaunjelgavas novada domes vēlēšanās arī šogad būs domes priekšsēdētājs Guntis Libeks, liecina politiskā spēka sniegtā informācija.

Viņš 2013.gada vēlēšanās novadā guva lielāko vēlētāju atbalstu.

Līdz ar Libeku saraksta priekšgalā būs arī deputāti Voldemārs Kurtišs un Larisa Dinvalde, kas iepriekšējās vēlēšanās startēja 13. un 10.vietā attiecīgi.

Kopā "Vienotība" vēlēšanās Jaunjelgavas novadā piedāvās 18 deputātu kandidātus.

Pašlaik "Vienotībai" ir septiņas no 15 deputātu vietām domē. Vēl piecas ieņem Latvijas Sociāldemokrātiskā strādnieku partija, bet trīs deputāti ir no Zaļo un zemnieku savienības, liecina Centrālās vēlēšanu komisijas dati.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)