Banner 980x90

Izsludināts biznesa ideju konkurss Pļaviņu novada iedzīvotājiem

Ventspils, 9.aug., LETA. Pļaviņu novada dome izsludinājusi biznesa ideju konkursu "Es varu būt uzņēmējs!", kurā iedzīvotāji var saņemt atbalstu savu biznesa ideju realizācijai, aģentūra LETA uzzināja pašvaldībā.

Jau otro gadu organizējot šo konkursu, pašvaldība cer attīstīt uzņēmējdarbību novadā, iedrošināt iedzīvotājus īstenot ieceres un motivēt sākt uzņēmējdarbību.

Biznesa ideju īstenošanai 2018.gadā kopumā būs pieejami 10 400 eiro.

Pieteikumus konkursā var iesniegt līdz 3.novembrim Pļaviņu novada domes Klientu apkalpošanas centrā.

Konkursā var piedalīties ikviena pilngadīga fiziska persona, kura deklarēta Pļaviņu novadā vismaz kopš 2016.gada 1.janvāra.

Konkurss noritēs divās kārtās. Otrajā kārtā iekļuvušie pretendenti tiks aicināti prezentēt savu biznesa ideju konkursa vērtēšanas komisijai.

Finansējums - 3500, 2500 un 2000 eiro - tiks piešķirts pirmo trīs vietu ieguvējiem. Konkursa komisijai ir tiesības palielināt vai samazināt naudas balvas apjomu starp vietām un noteikt papildu uzvarētājus atkarībā no iesniegto biznesa ideju vērtēšanas rezultātiem.

Pretendentus vērtēs seši pašvaldības pārstāvji. Konkursa rezultāti būs zināmi pēc 4.decembra.

Pērn konkursā finansējums tika piešķirts četrām biznesa idejām - retro pedāļu auto, velokartu un balansa skūteru nomai pasākumos, foto un video pakalpojumu sniegšanai, friziera un skaistumkopšanas salona atvēršanai un virpotu koka trauku, virtuves aksesuāru un dekoru izgatavošanai.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)